АЗ ЛИ СЪМ ВРАГЪТ С ПАРТИЕН БИЛЕТ /3 част /

АЗ ЛИ СЪМ ВРАГЪТ С ПАРТИЕН БИЛЕТ
/3 част /

От 30 години България се разграбва и срутва. Такова предателство и грабеж България не помни от Аспарухово време! За какви лидери социалисти можем да говори тук, за какви политици? Каква е тази игра на демократичност и политиканстване!? Не е ли пределно ясно, че всички са от едно и също котило. Заседанията им в Офис сградата „Съединението прави силата“ се прави всичко , но и не нещо в интерес на хората и бъдещето на България. Удовлетворяват се всички интереси взаимно на всички политически формирования. И никаква инициатива за спасяването на Родината ни, от колониално робство.
И за какво на мен се лепна „Враг на БСП № 1 “ и се стигна да ме изключват от партията Общински съвет на БСП Монтана , а не организацията , която ме е приела и в която членувам.
Има нещо от което нито мога да се отрека , нито мога да избягам.
Аз съм убедин ,че съм субект на собствената си съдба.
Не мога да се отрека , нито от предците си , нито от преданието , което е в мен от тези мои близки ,които дадоха и живота си и надеждите ,че са отдали целия си мирен труд за деца и внуци. Това е явно „големият ми проблем“ с БСП . Не можах да се превъзпитам към неолиберализма. Останах при обърканите „Монтанската опозиция“ Но и при тях не можах да се примиря. Чакат и пишат и чакат нещо да се случи и „Позитано“ да им оправи нещата. Вече чакат 3 г. ! Избрах – БУНТ ! Навсякъде срещу буржоазната БСП и няма да спра и няма да ги пощадя докато съм жив. Това ще е достойното пред дедите ми и баща ми Нито искам някой да ми прощава , нито аз ще простя на лъже социалистите настанили се в партията да се облагодетелствуват . Като на война ! Така , че аз съм този и като член на БСП, и съм този и да не съм член на БСП. А аз призовавам теб Камелия Трифонова и твоите послушковци да си подадете оставка и да се махнете от структурите на БСП . Вие сте за изключване от Партията , вашето място не е там.
Живеем в нашата страна, предадена ни от предците ни и завещана и ние да я предадем на потомци, а ние я губим буквално пред очите си. Заради нашия мързел, търпения и пасивност, съчетано с робския ни страх. Има ли някой българин да не обича децата и внуците си ? Знам ,че няма такъв ! А защо има българи , които не искат да разберат ,че носят отговорност ,за това , че децата и внуците им ще се пръснат по света и вечно ще споменават България , вас как да ви назоват в спомените си ? Преценете и премислете българи!!
/Прегледайте клиповете от събранието/
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *