Ангел Джамбазки ОТ ВМРО В МОНТАНА

Ангел Джамбазки ОТ ВМРО В МОНТАНА

Г-н Джамбазки много факти, факти и факти, то познати и повтаряни неща от които ни се втръсва вече. Това го чувахме преди повече от две години на парламентарните избори. Схванал си това , което искат да го чуват слушателите и от начало имаше внимание,… имаше е и ефект. Така е както го казваш, но пък за това доста камъни прехвърли в градината на ГЕРБ.
Бързо се изразходи по шаблонната тема и като, че ли втълпи, че някои друг трябва да поема вината, а вие от ВМРО да останете на сянка, а ГЕРБ да поеме отговорност за цялата ситуация. И това не е ново. Опитите да разсмиваш публиката , като че ли не се получи успешно. Щях да бъда съгласен с теб , защото доста неща съвпаднаха с моите усещания и виждания по много вътрешно партийни и национални въпроси , докато не стигна целенасочено до циганския проблем днес , дори и взе отношение за размириците в Габрово. Но пък и за капак подхвана теми за самолетите и за успешния министър на отбраната Каракачанов , които е и лидер на ВМРО. Г-н Джамбазки с тия две теми вие се върнахте в първи клас и се чудя как е възможно да се намирате на такова далечно разстояния от истинските неща за проблемите на циганите и да говорите глупости – да ги изселвате и вземате личните им карти, за да не се връщат повече в България и т.н. и т.н и то от един евро депутат.
Не мога да премълча и обвинението ви към всички българи ,че са виновни да днешното си състояние на държавата и живота. Не зная дали ще ви бъдат достатъчни още две преизбирания като евродепутат, за да разберете, че не са виновни обикновените българи и цигани ,и турци и други етноси за съдбата на България. Виновни са политическите мекерета и предатели, които усетиха, че просто нямат шанс да не станат национални предатели притиснати от САЩ и бюрократите от ЕС. И да не искахме , пак щяха да ни вкарат в НАТО и ЕС., защото това е геостратегически интерес на САЩ да се настани тук на Балканите ,близо до Русия , Близкия Исток , на Балканския полуостров и самата Европа. Така, че станаха колониални надзиратели в заробената ни страна. Я попитай твоя лидер и за самолетите, дали е имал шанс да не се предложи на парламента да се сключи сделката ? И какво ще направи с тия летящи щайги , които още не са проектирани до край , а завода още не е и построен. С 16-20 самолета ли ще защити небето на България и за колко милиарда е сделката и колко още ще бъде необходимо за поддръжката на тия летящи куфари.
Много по добра сигурност за небето ни щеше да е с Руските комплекси С 400 и поддръжката им е нистожна, сравнение със американските ефове. Но г-н Джамбазки влизаш ли в час колко е голям проблема на България и българите , като се назовавате какви ли не патриоти и националисти ? Какво направихте вие за две години във властта , за да живея аз по смислено и по добре. Да съм сигурен , че утре деца и внуци ща градят спокойно бъдещето си в България. За този час и половина вие нито веднъж не споменахте за демографската катастрофа , за пенсионерите , за майките с деца , за големия проблем на Северозапада, за икономиката , която едвам мъждука, за образуванието,за културата , за традициите за преиначаване на историята и ликвидиране на държавността. След скорошни антиромски изявления от високопоставени държавници в страната ни, като цитирам конкретно изявленията на вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов и вие подхванахте същата тема, въпреки ,че не знаете как да решите проблема с тях.
Не е тяхна вината, че се преселват и заселват в незаконни стоежи, а е това ,че те не са образовани и няма работа за тях. Политиците използват беднотията и невежеството им на изборите Възстановете икономиката на България. И се обърнете на изток за пазари и инвестиции. Оправете съдебната система и тогава ще намалее и престъпността и ромите ще спазват законите. Но едва ли ще ви стиска да повдигнете въпросите, за да не си изгубите надзирателските постове в колониална България. Удобно ви е да живеете в поробена и мафиотска страна. Ниската безработица от 4,1 процента е за това, че вече над 3 милиона вече напуснаха България и ТОВА Е С ТРАЙНА ТЕНДЕНЦИЯ ДА ПРОДЪЛЖИ, НЕ ЗНАМ ДО КОГА. Напускат и цигани доброволно г-н Джамбазки и без да им взимате личните карти. За съжаление пенсионерите нямат тази възможност и тук проклинат политиците на собствената си все още земя. И нека завърша: това беше мое лично мнение и позиция по чутото от евродепутата Ангел Джамбазки

ИЛИЯ МИЛАДИНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *