„Борци за справедливост“ ще подкрепят интересите на социалните работници в Монтана

Човек, които няма идеали, където отсъства духовна визия, а душата е продадена на безценица и маньосана от неолибералните „ценности“ и комерсиални интереси. Сигурно това са причините на г-жа Камелия Трифонова председател на Общ. Съвет на БСП Монтана да откаже да внесе като Общински съветник в местния Монтански парламент докладна на съдебно решение за възстановяване на паметник на „Септ. въстание“ на Чернила съборен незаконно. Каква нагла и жалка постъпка, граничеща с престъпност спрямо нашите предци, проливали кръвта си там, където са и гробовете им . Но да стигнеш до това да нехаеш, де факто да съдействаш изтриването на историческата памет в родния си край е направо кощунство. И да споменаваш непрекъснато „Нашата Партия“ си е направо жалко лицемерие. Това сте вие г-жо Трифонова. Всичкото е точно така и трябва да го знаят всички граждани от Монтана, защото това е част от историята на родния ни град.
А днес спретна нови бисери и изрази позорна позиция за едни крайно бедни и онеправдани монтанчани работещи като метачи в родния град . Вижте !
––––––––––––––––––––––––––––––––-
Г-жо Трифонова , това ли ви е социалната политика ? Видя ви се много голяма надницата на метачите по улиците на Монтана , та дори и предложи да се закупи техника и да се премахне съмнителния труд на бедните и неоправдани метачи в Монтана. Възмутително е !
До кога трябва да мълчим и чакаме ? Колко години ? Или като г-н Кирил Добрев трябва да чакаме повече от две години ,за да се махне М. Михов, а ние да чакаме да се махне Камелия Трифонова. Но дотогава ще трябва да търпим всички бездария на света, които получиха шанса да бъдат и местни величия като Атанас Костадинов все герои на новите времена. Даа! Дошло е друго време. Винаги, когато простосмъртните започват да се изживяват като изключителни и всемогъщи, без покритие за сметка на обикновените хора, използвайки партийната стълбица, следва нейзбежна промяна и реакция в партиините и обществените отношения.
НАШАТА МЕСТНА ПАРТИЙНА МОНТАНСКА ОРГАНИЗАЦИЯ ТРЯБВА ДА СИ ОИТВОЮВА И ВЪЗТАНОВИ ИДЕАЛА, ЗА КОИТО СА УМИРАЛИ СЕПТЕМВРИЙЦИ. А такива като Трифонова просто ще си отидат някъде в битието незапомнени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *