ВИНОВНИЯ ПРЕПИСВА ВИНА НА ЧОВЕК , КОИТО …

ВИНОВНИЯ ПРЕПИСВА ВИНА НА ЧОВЕК , КОИТО …..

Пропусната е очевадната истина ГОСПОДА – 2/3 от българите са истински победители в изборите, като СА ПРОТИВ ПОЛИТИЧЕСКАТА КЛАСА И БЮРОКРАТСКИТЕ ПЪПЕШИ ОТ ЕС, но никой не го признава.
Жалкото е, че от целия този платен долнопробен фарс България навлиза устремено в трасето на поредната си катастрофа.
Всеки истински български патриоти /нямам предвид Каракачановите патриоти , или на ония двамата придатъци, към правителствения екип на Борисов/, а за ония с ляво убеждение, които милеят и страдат за България и започват гневно да реагират на БСП, защото в предизборната кампания бе пренебрегнато значимото влияние в двете политически пространства – лявото и национално-патриотичното. Когато над 90% от населението на България е силно патриотично и националистически настроено, когато над две трети от населението на България са бедняци, не може главното в предизборните послания да бъде, че БСП е проевропейска партия, бореща се за социална Европа. Бедните са бедни тук и сега – в България, а не в Европа. България се топи и изчезва и този процес е не в Западна Европа, а тук и сега в България. Не е нормално нашите Бесепарски бизнес – социалисти да се опитват да контролират с неприличен и груб език дейността на Председателя на Обл. Съвет на БСП Монтана. Що за наглост е това на депутата Атанас Костадинов да вменява вина на Пламен Младенов, или „Виновния да приписва вина на човек , който направи всичко необходимо за спечелването на изборите“. Това го пиша с пълна достоверност , тъй като съм бил почти навсякъде в кампанията на изборния процес. Много неща видях , разбрах и чух, за да твърдя кой е виновен и хората да не гласуват, и кои се интересуват повече за бизнеса си , отколкото за изборната победа.
Възмути ме и още нещо: БСП не заложи на съхраняването на идеите и ценностите, на които трябва да е носител. Потъпкахте нормите на етиката, толерантността, подритнаха и без друго крехкото единство в собствената си партия докато накрая не го смачкаха и противопоставихте хората един срещу друг. Позната схема в Монтанската организация. Успешно реализирана от Костадинов и К. Добрев. Формула успешна за феодализиране на Общинското ръководство на БСП в цялата община. Е трудно е да останеш безразличен в такава ситуация !
Господи, бъди добър, нали си българин: слез, моля те, и ги обери тези политически мекерета, които успяха да са се впият в ръководните структури на БСП и създадоха вече успешен бизнес климат в които умело изграждат свой изгодни за тях структури за влияния, власт и лично облагодетелствуване. Не остана ли поне малко срам и морал и да се засрамят пред мизерствуващите възрастни социалисти, които построиха България, за  да можете сега вие нагледци да се надпреварвате да рушите, крадете и разпродавате   Родна България. Кои ви даде това право и кои ви търпят още да сте там в тази  партия, в която се вградихте като раков тумор и унищожихте идеала и вярата което е нещо ценно, смислено и идейно, което трябва да бъде запазено за много поколения  след нас. Що не се махнете и си гледате бизнеса, а продължавате да пречите и ни правите на идиоти с вашите безскрупулни деяния. И много добре знаете, че хората ви знаят и виждат какви ги вършите, само ,че са по интелигентни от вас и болезнено премълчават и си стоят в къщи и не гласуват. Вие сте основния виновен , за да не гласуват многото българи , а останалата част се продадоха, за да се препитават. Вие феодализирахте Общинската Организация с протекцията на Кирил Добрев, защото имате бизнес интереси да сте тук в Монтанско , а не да организираш партиен живот. Точно Вие г-н Костадинов, които имате някакви претенции към Пламен Младенов за неуспеха на изборите, точно Вие сте причината за това , а и знаете , че и една десета нямате организационна дейност като Обл. Председател , колкото Пламен Младенов, затова и на последното заседание масово напуснаха Общ. Председатели съвещанието , точно заради наглостта Ви, изричайки гневни и обидни думи по вас. Но както казва народа -„рибата замирисва първо от към главата“. Ръководството на партията отдавна не отговаря на възгледите на избирателите си. Има разлом, който се задълбочава, и това е причината за провалите на БСП. Защото електоратът на БСП практически се измъчва, а на моменти дори се бунтува от такива като нашите депутати, които използват партията за лично облагодетелствуване.
Няма явно способен хирург от тази партия който да изреже всичко гнило и да спаси от смърт тази партия и от буржоазна да я превърне истинска лява. Тя е необходима на обществото, на България и като опозиция и като управляваща, но като здрава и наистина лява партия, а не партия начело с буржоазни „капиталистчета”.

ИЛИЯ МИЛАДИНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *