ГОСПОДА БИЗНЕС – СОЦИАЛИСТИ МОНТАНЧАНИ НЕ ВИ ОБИЧАТ И НЕ ВИ ИСКАТ

ГОСПОДА БИЗНЕС – СОЦИАЛИСТИ МОНТАНЧАНИ НЕ ВИ ОБИЧАТ И НЕ ВИ ИСКАТ

Е, ГОСПОДА БИЗНЕС – СОЦИАЛИСТИ, ВСЕ ПО ЧЕСТО ЩЕ ВИ СЕ СЛУЧВА ТРУДНО ДА РЕАЛИЗИРАТЕ СВОИТЕ БИЗНЕС НАЧИНАНИЯ БЕЗ ДА БЪДЕТЕ РАЗБРАНИ ОТ МОНТАНСКИТЕ СОЦИАЛИСТИ И ОБЩЕСТВЕНОСТА. И знаете ли защо ? Защото ви разбраха ! Разбраха, че сте безскрупулни и нагли в своите планове да ЛЪЖЕТЕ И МАНИПУЛИРАТЕ възрастните социалисти. В какви ли не планове и залъгалки ги лъжете за светло бъдеще на живота им в Северозападна България.
И очаквате онеправдани наивници да се спуснат дружно да се радват на тази мъгливи лъжи и инициативни заблуди, които ги спретва Камелия Трифонова , без капка гнусливост, камо ли мисъл и съвест… Дали пък си повярвахте , че хората ще ви повярват като ви знаят какво представлявате и какви ги вършите ??. Господин Костадинов и г-жа Трифонова , не разбрахте ли, че тази организация не е ЕООД , а е БСП. Не може непрекъснато да използвате тази организация за свои цели и едновременно да сте кадровици в нея. А засрамете се най-после и напуснете Партията и си правете бизнес колкото искате . Що за наглост и простотия проявявате и упражнявате натиск и манипулация върху човешкото съзнание, само и само за лично облагодетелствуване.
Говорим за премислен ход, който показва, че в ръководството на БСП Монтана, заедно с депутата Атанас Костадинов и вече зависими послушковци твърдо са решени да контролират и използват цялата Общинска организация . Това за сетен път се демонстрира на поредната конференция. Не е трудно да се досети човек , че се подготвя властови контрол и надеждно влияние за бъдещи времена на власт и влияние в Областния град. Няма изненади какво ще се случи , това го знаеха всички . За пореден път Иван Коларов се опитваше да води „бащина дружина“ и за пореден път „духа супата“. Човек на възраст и неспособен да анализира и прецени ситуацията в която се намира Организацията. Глупост , след глупост и поредния провал за опит да се премахне Камелия Трифонова от лидерското място . Добре, като я премахнеш – какво ? С кои ще замениш Трифонова ? И това ли е най-важното да се премахне Трифонова . Иване , далеч си от истината . Четири години се тръшкате и скимтите на празни ясли и нищо не успявате да направите . Това са фактите и не се опитвай да ми оспорваш и мрънкаш. От тегли се и подай оставка в организацията си на някой по буден и достоен социалист да поеме организацията ти. Оставка трябва да подаде и Любимка Даскалова . Миналото никога не е невинно. Моите уважения към годините ви и политическият ви лидерски стаж , но осъзнайте реалността и си седнете на задниците. Останете си редови членове. Политиката на една организация изисква подготовка и опит, разум, идеи, планове, програми, знания, характер, политическа решителност, а не празно говорене и чакане „Позитано“ да реши проблем в организацията ти .
Затова и хората не тръгват след БСП, не й вярват и не показват подкрепа за нея. Монтана има традиции ! Монтана има гордост! Първото антифашистко въстание в света е на Монтана. Искате това да се изтрие и забрави ли ? Хиляди дали живота си за достоен живот , тук в Монтанския регион, а ние четири години сваляме Камелия Трифонова. Трифонова ли е важна , или да запазим историческата памет на социалистическата идея и идеал в Монтанския край. Защо господа опозиционни лидери не създадохте едно ядро – организация от достойни социалисти и се разграничите от буржоазното БСП на Трифонова и Костадинов като спазите устава на БСП. Защо ??!! Ще ви кажа защо ! Защото всичките сте лидери и един друг се ебавате /с извинение / и всяко едно начинание се оспорва от останалите . При вас решение не може да се вземе , защото сте с номенклатурни чипове от майката БКП. Всъщност ми е тъжно за вас и ви съжалявам. Нищо лично нямам против вас. Вие сте хора объркани , вярващи в доброто както едно време са ви възпитавали , вие не сте готови за сериозни битки с капитала и с днешните бизнес – социалисти, затова и от толкова години чакате нещо да се случи.
Аз съм убеден ,че съм субект на собствената си съдба.
Не мога да се отрека , нито от предците си , нито от преданието , което е в мен от тези мои близки ,които дадоха и живота си и надеждите ,че са отдали целия си мирен труд за деца и внуци. Това е явно „големият ми проблем“ с БСП . Не можах да се превъзпитам към неолиберализма. Останах при обърканите „Монтанската опозиция“ Но и при тях не можах да се примиря. Чакат и пишат и чакат нещо да се случи и „Позитано“ да им оправи нещата. Избрах – БУНТ ! Навсякъде срещу буржоазната БСП и няма да спра и няма да ги пощадя докато съм жив. Това ще е достойното пред дедите ми и баща ми Нито ще искам от някой прошка , нито аз ще простя на лъже социалистите настанили се в партията да се облагодетелствуват . Като на война ! Така , че аз съм този и като член на БСП, и съм този и да не съм член на БСП. При този партиен капитализъм държавата изчезва както и народа ни. А аз призовавам теб Камелия Трифонова и твоите послушковци и Атанас Костадинов да си подадете оставка и да се махнете от структурите на БСП . Вие сте за изключване от Партията , вашето място не е там.
Живеем в нашата страна, предадена ни от предците ни и завещана и ние да я предадем на потомци, а ние я губим буквално пред очите си. Има ли някой българин да не обича децата и внуците си ? Знам ,че няма такъв ! А защо има българи , които не искат да разберат ,че носят отговорност ,за това , че децата и внуците им ще се пръснат по света и вечно ще споменават България. Вас как да ви назоват в спомените си ? Преценете и премислете българи!!
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *