ДА ИЗПЪЛНИМ ДОКРАЙ СВОЯ ГРАЖДАНСКИ И МОРАЛЕН ДЪЛГ КЪМ БЪЛГАРИЯ

ДА ИЗПЪЛНИМ ДОКРАЙ СВОЯ ГРАЖДАНСКИ И МОРАЛЕН ДЪЛГ КЪМ БЪЛГАРИЯ

Трудно е да се надяваш и чакаш нещо, което знаеш, че може докато си жив трудно е да се случи. Но още по-трудно е да се откажеш, когато знаеш, че извършваш предателство спрямо хиляди българи дали живота си за България и по добър живот. Вземи решение и влезни в битката за оцеляване и връщане България на българите. Такава битка са водили много поколения преди нас , за да ни оставят България на нас днешните. Да докажем ,че и ние сме достойни българи и ще предадем свободна, независима и цяла Родната България на идните поколения.
Днес е видно за всички едно – държавата ни не е на обикновените и трудещи българи, а я използват Западни страни и онези, които я окрадоха и продадоха и натрупаха многото пари.
До такъв степен сме манипулирани и объркани, че сме отчаяни
Но най жестокото е ,че успяха да ни противопоставят едни на други и засеят ненавист и омраза, която успешно разяжда малкото останали човешки ценности.
Днес триумфира отчаянието и безвремието, което убива България. Днес си губим времето в дребни политически заяждания едни към други , а не застанем задружно в борба срещу олигархията и организираното унищожаване на държавността, защото в момента
държавата е институция за кражби в особено големи размери.
Паметта ни трябва да умре и това вече е официална външна и вътрешна политика. Историята, това е запаметената част от състоялото се минало, което, ако ние не съхраним, ще се лишим от бъдеще, но и от бъдещето на идните поколения. А това значи – престъпление ! Аз лично не искам да участвам в престъпления срещу България и затова говоря това , което чувате.
Затова аз призовавам: всеки, които осъзнава и е убеден в това ,което говоря, има характер да понесе отговорност пред българите и България да се присъедини в клуба на „Борци за справедливост“- Монтана. Моралът ще изгражда нашите човешки ценности, той ще крепи нашата съвест и ще запази патриотизма и традициите на българското. Ние ще предадем на идните поколения истината за идеала и идеята за която са умирали с песен на уста преди разстрел многото национални герой дали живота си за България и за справедлив социален живот. Цялото внимание и енергия ще бъде насочена върху човешката личност и неговата потребност. Всеки от нас има нужда от това внимание на взаимопомощ, състрадание и солидарност. Гражданската съвест и отговорност са били последната надежда и възможност на народа при всички национални катастрофи и политически безумия, допринесли до пагубно деградиране на политически и управленчески елит на обществото ни. Станете членове на клуба , или симпатизанти. . Силата ни ще е в принципите и вярата за утрешния ден. Да изпълним докрай своя граждански и морален дълг към България и идните поколения.
Чакаме ви !

Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *