Елена Йончева не си е била плаща членския внос – дължала много на БСП

Елена Йончева не си е била плащала членския внос – дължала много на БСП

“ Местната партийна организация, където членува Елена Йончева, се обърнала към орготдела на „Позитано“20 да попита защо централата не превежда членския внос на евродепутатката на партийната структура на БСП в община Георги Дамяново, Монтанско. За този период дължи над 720 лева на местните социалисти, които нито са я виждали, нито са я чували оттогава. След справка се оказало, че избраната от БСП за евродепутат Елена Йончева не си е плащала членския внос от март 2019 година.“ Това го пише в „ЕПИЦЕНТЪР“- импулсът на събитията. Абсолютна ЛЪЖА !
– Елена Йончева си плаща редовно членския внос , с които си плащаме наема на клуба в Община Георги Дамяново. Сподели Общинския председател на БСП Светослав Илиев. Явно някой някъде го е засърбяло около бесепарското безпаричие , след като многото Общини от дълго време не са получавали субсидия , дори наемите на офисите да си заплатят . Сложните и съпътстващите заблуди и манипулации и сега са актуални в БСП , въпреки усложнената и напрегната политическа обстановка в страната. Не разбирам защо Партията с вече широка коалиция се занимава с несмислени лъжи и заблуди – дали Йончева си е платила членския внос ?! Интересно е защо многото градски организации не си плащат членския внос , или не го отчитат в партията ? Отговора е , че предаден членски внос в БСП Монтана мистериозно изчезва. Затова и моята организация взе решение с членския внос на поредното събрание да се почерпим с пица , вместо някъде да изчезнат.
„А много добре знам, че Елена Йончева нямаше да е Елена Йончева, ако зад нея във всеки един момент не стоеше БСП.”, коментира А. Симов.
Г-н Симов не сте прав само в едно : Ако не беше Йончева вие лидерите на БСП нямаше да стоите никъде. Защото тя взриви и разклати цялата мафиотска структура на ББ и свърши сама толкова работа , колкото вие не свършихте за 4 години.
А колко ли неща е свършила със собствени средства ? Така че си е платила членския внос поне за десет години напред , да не говорим за напрежението и риска , които поемаше , за да възвърне доверието на хората към вас , които стоехте само и… ръкопляскахте . Дълбоката криза на БСП според мен се дължи преди всичко на нейното задълбочаващо се идеологическо обезличаване и липсата на системен организационен живот на първичните партийни организации и това доведе до липса на доверие и идейно съдържание. С този случай установихме , колко сме далеч от същността на партийния живот и отговорната дейност на партията към членовете й, и България. Уверени сме , че полъха на тази лъжлива информация е от БСП Монтана. Явно някои от идейните послушници , вдъхновители и проводници на линията Нинова и зависими от остатъците от „генералското движение“ са авторите !?
Елена Йончева като журналист е била бита, отвличана и ранявана. Била е , и в черни списъци, и сега отново е в черен списък – на властта и на ББ управление. Не се страхува , защото тя е осъзнала и не застава първо срещу следствията , а против причините, които ги пораждат следствията . Вината е на всички онези в БСП, които мълчаливо оставиха Нинова да изгражда Бизнес – социализма ! Ето го големият проблем на случващото се у нас и на БСП.
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *