Ето защо борбата ни срещу мафията и олигархията , трябва да е успешна

Ето защо борбата ни срещу мафията и олигархията , трябва да е успешна

Ние данъкоплатците сме отгледали със своите си пари своите собствени екзекутори, които третират населението не като потенциална жертва , а като източник за престъпност на закононарушения. Ето това е нагледно доказателство , че властта е превзета от криминална върхушка , която открито легитимира задкулисието. И се стига до това , един престъпник да обърне репресивната мощ на държавата срещу собствения си народ.
Капитализма е суров , но учи на борба за оцеляване и допринася за човешки ценности на справедливост , морал, съпричастност, независимо кой , от коя политическа принадлежност е.
Днес при създадената ситуация имаме златна възможност да извлечем нещо добро от тази криза – нейните безпрецедентни командни щуротии могат да направят хората по-възприемчиви към големите визии за промяна. Това е възможност, която никога досега не сме имали, през тези 30 години и може никога повече да нямаме.
И нека да не забравяме, че няма безизходни ситуации, нито непобедими безсмъртни противници. Кой, какво прави го прави за себе си и не всеки път има възможност сам да си избере от какво и как да умре.
Продължителните протести породиха надежда , която успя да активира младите хора да искат да напълнят живота си със смисъл и върнат държавата за себе си. Тези хора имат бъдеще, това е исторически еволюционен процес, ще излязат и техните лидери и те ще изведат страната от упадъка и падението.
Ние, обаче, дали ще си простим пролятата кръв на протестите, болката, униженията, срама от нашия обезумял за власт Борисов, които облече в полицейски униформи платени мутри, освирепели , с пришити цинични и омерзителни знаци на омразата…..и упражниха насилие срещу собственият си народ – българоубийците. Жестоко е нали ?! !
И после се озъбиха говорители на властта – Дариткова с отпечатъка на ужас върху лицето, Симеонов – с отвратителния смях на доволна хиена, Биков – с блеснали очи на нахранено куче, готово да разкъсва за господаря си.
Това днес е лицето на властта. Фактът, че публично унижен човек, председател на Народно събрание, смее да се присмива пред реалността на изгубеното доверие и желанието за промяна от своя народ, е абсолютно показателен, че връзката с реалността е отдавна изгубена в ГЕРБ.
Ето защо борбата ни срещу мафията и олигархията , трябва да е успешна, а ликвидирането и отсъждането е задължително, иначе ние българите ще бъдем заличени до броени години.
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *