Живеем в епоха в която идиоти водят слепци.

Живеем в епоха в която идиоти водят слепци.
/Уилям Шекспир/
Смрад от разлагащи се ценности, отровна мъгла на разпадаща се държавност, огромни кухини, където някога беше духовността, културата , морала и отговорността.
Стигнахме края на пътя, който сами избрахме. Имаше начин и поводи да сменим посоката. Някои си тръгнаха, други допуснаха пипалата на октопода да впръскат отрова във вените им…и застанаха на страната на злото. Вградиха се в сивата икономика, прецакваха държавата и деляха проценти с властимащите.
Днес децата им карат скъпи коли, имат купени дипломи и носят отровата в кръвта си. Други просто остаряха…..и замениха мечтите си с простичката радост да получат по 50 лв до м. март и обидните 40 лв. за Коледа.
Младите израснаха в различни времена – на силовите групировки и престъпното натрупване на капитали и във времето на крещяща без просветеност, простащина, корупция, беззаконие и диктатура. Сътвориха се нещастни и обречени поколения. Именно по това време се замениха библейските ценности с арогантна откровеност за нов смисъл на живота – власт и пари.
У нас върлува „политическа орда”, а не както пише навсякъде „политически елит”? И именно липсата на силни, честни и справедливи хора доведе дотам, че в държавата ни всичко е наопаки. Елитът го няма, управляват ни хуни. Първо разгромиха журналистиката, защото им пречеше.
Някой плаща много пари, българската журналистика да бъде обезличена, разкъсана, смачкана и запокитена на боклука. В тази Западна цивилизация и така наречените евроатлантически ценности към които сме се присъединили , вече се осъзнава , че това е просто „димна завеса“, зад която се скриват реалните проблеми на свободата и човешкото достойнство на българина.
Демокрацията в България е пародия, а политическите хуни и не са нищо повече от колониални надзиратели, които си въобразяват , че са елит и ни управляват. Водят ни по път, който почти всеки здравомислещ българин съзира планово унищожаване на България.
Живеем в епоха в която идиоти водят слепци.
/Уилям Шекспир/
Съвременното робство е доброволното робство , прието от мнозинството роби, които безмълвно страдат по земята българска. Смирени , все чакащи някой да им осигури свобода и ….. поне достоен живот.
Това е странното днешно съвремие на нашата епоха. Но те не го осъзнават , или може би не желаят да го разберат. Приемат без съпротива жалкото съществуване , планирано за тях. Отричането и примирението са изворът на тяхното нещастие. От това се ражда кошмара на модерните днешни роби.
Потисничеството се модернизирани разпростира навсякъде и само истината за реалността може да просветли колониалното робство и запали искра за революционни действия . Днес, повече от всякога са необходими просветители и будители навсякъде. В социалните мрежи е много важно , младите са там, за да се информират младите българи в какво сложно и отговорно време живеят за тяхното бъдеще и бъдещето на България.
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *