ЗАЩО КАМЕЛИЯ ТРИФОНОВА ОТ БСП МОНТАНА ИСКА „ДА МИ БИЕ ШУТА“ ОТ МЕСТНАТА ПАРТИЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ

ЗАЩО КАМЕЛИЯ ТРИФОНОВА ОТ БСП МОНТАНА ИСКА „ДА МИ БИЕ ШУТА“ ОТ МЕСТНАТА ПАРТИЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ

Винаги съм се надявал, че партиите осъзнават деня след изборите като ден за равносметка, за осмисляне, дори и за покаяние. И винаги до сега не съм бил прав, тъй като денят след вота е съвсем нормален ден за българския партиен лидер. В този ден той продължава да живее в своя измислен свят, където продължава да словоблудства и да се къпе в измислената народна любов.
Винаги се случва така, че се намират хора, които са си въобразили, че техните правила могат наистина да спрат, или вменят мнения, или идеи в съзнанието на хората, дори и с принуда да постигнат определена цел. Зная, че в България днес живота много пъти е несправедлив. Той е в ръцете на шепа жалки маниаци, с чувство на неприкосновеност. Зная, че те са и в БСП. Зная, и не се учудвам как животът ни се превърна в ад от безскрупулните безобразия в едно разбито общество, в което почти няма правила, в един свят в състояние на лъжи и манипулации и лични интереси.
Един възрастен социалист от Монтана Иван Коларов с 55 годишен стаж в партията сподели: „През цялата кампания аз се въздържах да разобличавам неуместните действия на партийното ръководство . Потисках гнева ,който кипи в мен за да не навредя на кампанията и сега ,когато партийното ръководство се подлагат на сегашния аз си позволявам да ги разоблича за техните предателства! Камелия Трифонова- председател на ОбПС, която в предния мандат се нагоди на зам. председателското място в досегашния общински съвет- Монтана и тогава предаде партийната организация на БСП –Монтана. Такова безотговорно предателство, такава безпрецедентна наглост не бива да остане без последствия!“
Дълбоко съм разтревожен от активното надигане на онези сили, които искат да променят курса на Партията . Начело на това стоят хора, които са готови на всичко заради собствения си интерес… „Партията” на амбициозните и твърдите иска да сменят облика на БСП, те бленуват да забраняват, и да наказват всекиго, който нарушава представите им за порядък и дисциплина. Вече почти са стигнали до Сталинската максимата „Които не е с нас, е против нас“ А това днес значи : „е против интересите им“. Нека преценим в какво психично състояние са бедните и възрастни социалисти като се има в предвид тяхната отдаденост към партията и вечната надеждата за социална справедливост.
Невъзможността да живееш достойно и честно, прави хората гузни, недоверчиви и мнителни, защото това ги принуждава, да са в нарушение на дадени морални житейски правила. Това ги лишава от доблест, прави ги примирени, нагаждайки се към условията на една безнравствена действителност. Няма нищо по-пагубно за човека от угризението на съвестта, разяждащо достойнството му. Това си е робство, сковаващо духа и интелектуалното развитие и на млади и стари.
Та да се върнем на „ШУТА“ , които очаквам от Камелия Трифонова , присъден ми от Марин Маринов. „Присъдата“ ми идва от това , че съм председател на Гражданско Сдружение и клуб „Борци за справедливост“ . „Голям грях“ сторих, че преди изборите поканих Златко Живков да открие клуба на Гражданското сдружение. Е…. трябваше ли да поканя някои от БСП, които ни изпъдиха от стария клуб , заради това , че сме своеволни и непокорни към политическите лидери на политическа партия ? Няма как да се получи ! Ние сме за това „Борци за справедливост“ да бием шутове по корумпирани политически лидери и защитаваме интересите на бедните онеправдани граждани на Община Монтана. А на Камелия Трифонова отдавна са и били “ шута“ почти цялата Монтанска Партийна Организация. Много приятели и социалисти ми се обадиха да не напускам Партията. По голям грях от моя е имала лично Камелия Трифонова в контактите си с местната управа . „Нека тя първа напусне БСП“.
Приятели, ние двамата с г-жа Трифонова отдавна сме напуснала сегашното БСП . Това БСП не е моята партия и аз съм там ,заради приятели социалисти , които не мога да изоставя. А Камелия Трифонова, заедно с Атанс Костадинов и не без участие на Кирил Добрев отдавна не са в истинската БСП и си направиха партийно ЕООД и Бизнес Партия и ни използват гласовете за лични интереси. Не го ли виждате това ?
И продължавам многократно да питам : какво правим ние обикновените българи в политическите партии. Хора членове на ГЕРБ и БСП и др. какво правите там и с какво бе подобрен живота през тези 30 г.? Не мислите ли , че сме съучастници с Политическата класа в колонизирането на България ?
Народът казва:“..наивниците раждат мошеници“!Проблемът е, че мисленето е сложен процес и много често е концентриран в комерсиална посока. А сигурността за утрешния ви ден ??? Къде са децата ви и къде след време ще отидат ? Ами родна България на кои ще я оставим ? А до кога няма да се осъзнаем, че политическата класа ни употребява и използва ? До кога мислите ,че трябва да сме колониални роби ? Къде е истината ? – ИСТИНАТА Е В РАЗВИТО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО, КОЕТО Е СПОСОБНО ДА КОНТРОЛИРА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И БЪДЕ РЕШАВАЩ ФАКТОР В ОБЩЕСТВЕНО ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ. СЪБУДЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ !
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *