За нещата в БЪЛГАРИЯ

За нещата в БЪЛГАРИЯ
Брюксел мълчи. Европейските лидери, които няма как за толкова години да не знаят по-добре от нас какви ги върши забавният им Борисов, мълчат. И тяхното мълчание е оглушително на фона на декларациите за борба с корупцията, за отстояването на гражданските права и демокрацията. Това е толкова нагло, че човек би се задъхал от омерзение. Борисов управлява по най-отвратителния начин! България е последна по всичко свързано с живота на хората : продължителност на живота, качество на живот, заплати, пенсии, социални придобивки и пр. Но първа по корупция, бедност, заболявания, смъртност, намаляване на населението, неграмотност и т.н.. Това е ужасно, а не добро управление! И възможно ли е да се говори за добри финанси, когато българите са на последно място по платежоспособност?! Последни и по чуждестранни инвестиции в Европа! Ценности, заради които много българи се подлъгаха да харесат съюза, без да се съобразят , че НИЕ българите сме православни християни и никога в историята си не сме видели добро от Западните държави.
Ето това са ни европейските съюзници. На които , ИНТЕРЕСИТЕ ИМ България да е колония, управлявана от корумпета – надзиратели, с които прекрасно могат да се разберат срещу размяната на някои блага. Те не искат втори Виктор Орбан. Нито някой, който ще отстоява националните ни интереси. Те си искат колония и продажните надзиратели.
Позор за България и най вече за блюдолизците на НАТО и ЕС . Лошото, е че младите хора не познават и не знаят истината за България и Русия . Демонизаторите – предатели на Род и Родина убиха икономиката и взаимоотношенията между Християнски два народа БРАТЯ по КРЪВ ВЯРА и ЛЮБОВ към бъдещето на взаимопомощ от двете държави – България и Русия. Ето защо борбата ни срещу олигархията за нейното ликвидиране е задължителна, иначе ще бъдем погубени и изчезнали до броени години. Затова навсякъде хората са на улицата, защото искат да върнат живота си обратно при себе си, искат да поемат контрола върху това, което се случва с тях. Така че това е обяснението за младите хора, за спонтанното, за неяснотата на исканията, за това, че искат едно, друго, трето. Изводът е прост : народа не ви иска корумпираното управление, а да се махате и да се започнат дълбоки промени и реформи и задължително възстановяване суверинитета на държавата. Днес Борисов се опита да ни пробута не просто съмнителна, а направо отровна тинктура за лечение на срината от самия него държава. Целта му е не само да не бъде съден и да плаща за престъпленията, ами да се изкара и голям държавник.
Е, НЯМА КАК ДА СТАНЕ ТОВА !
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *