За ПРОТЕСТА НА 2.12.2018 г. ОТ 11 ч. ПРЕД  КАУФЛАНД Обичаме Монтана ! Да живее Монтана !

Всички достойни българи , решили да защитят достойнството и честта си ,нека го изразят с протеста си пред КАУФЛАНД

За ПРОТЕСТА НА 2.12.2018 г. ОТ 11 ч. ПРЕД  КАУФЛАНД

Обичаме Монтана ! Да живее Монтана !

Уважаеми граждани , приятели!
Не е ли живо лицемерие – първо да отнемат на хората възможността за достойно съществуване, а после да им подхвърлят трохи и някакви мъгливи надежди, че ако сме смирени ще ни се вдигнат заплатите и песниите с по десетина -двадесет лева. КОГАТО НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЗАКОН, ТО СЪПРОТИВАТА СРЕЩУ ЗАКОНА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ! А всеки, който започне да говори за засилване и реставриране на националната държава и започне да търси справедливост и законност, чрез протести политическите евро-атлантиците обвиняват, че нарушаваме сигурността на държавата. За каква сигурност става дума ? Да сме покорни и мълчим ли ? Все едно кой откраднал, ограбвал и продал заводи и природните ресурси на България и забогатял от всичко това и сега …да е мирно и спокойно ,за да има сигурност България. Няма да стане ! Въпреки тактическите полицейски заплахи, граничещи с беззаконие, ние сме твърдо решени да отстояваме своите позиции за възраждане на и връщане на България за българите.
Липсва общонационална идея. Липсва всичко, за което може да се изпитва национална гордост, а не срам. До тук я докараха политическата класа Родината ни. Затова ключовият въпрос за България днес не е кой ще се грижи за нея и ще я защитава, а кой ще си я присвои с най-голяма изгода за себе си. Това, което наблюдаваме е брутална и груба търговия, търг, на който са изложени нашата страна и нашият живот.
Господа политици каква държава сътворихте ? Държава, която основава своето бъдеще на европейските подаяния и се издържа за сметка на пенсионерите. Наистина ли има хора, които се надяват ЕС и НАТО да ни защитят и да ни помогнат в дни на върховни изпитания ?
България изчезва не заради ниската раждаемост, а заради това, че вие политиците нямате интерес младите, кадърни и образовани хора да остават в Родината, защото трудно можете да лъжете и манипулирате. На вас са ви необходими тук необразовани и много бедни хора. А тези ,които вие успяхте да прокудите и напуснаха Родината си няма да се върнат и да раждат деца, щом не се чувстват необходими на България, дори и да бъдат примамвани с икономически стимули.
А вие млади хора събрали се тук да изявите своя протест и позиция на не съгласие с живота и неясното си бъдещето, навлажнихте клепачите на родителите си. Вие сте гордост за тях ! Вие доказхте , че Монтана е жива. Вие осъзнахте моралният дълг, който имате към предишните поколения. Осмислихте геноцида, на който са подложени родителите ви и схванахте ,че това утре ще се случи и с вас.
Независимо как ще бъдат нещата, гневът ни ще си остане тук, навън, дори безпризорен и никога няма да се превърне в нещо друго, ще си остане гняв за погубеното ни бъдеще и ограбения труд и погубените мечти на родителите ни.
Обичаме Монтана ! Да живее Монтана !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *