ИВАНЕ, АЗ И СЕГА СЪМ СОЦИАЛИСТ И БОРЕЦ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ

ИВАНЕ, АЗ И СЕГА СЪМ СОЦИАЛИСТ И БОРЕЦ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ

Иване , аз никога до сега не съм те обиждал / „вързал като пудел на каишката“ – твои писания към мен / , но явно твоя интелект е силно с годините снижен , ако си го имал , разбира се и явно и мисленето ти изневерява вече , но … разбирам това е с годините ти . Би трябвало да не ти се сърдя и да ти простя , но тук става дума за принципни неща , които са вкоренени в теб и ти не можеш да се освободиш от тях и се опитваш злобно да хапеш несъгласните с теб. И това е нормално , защото така си живял от едното време . Винаги си бил с едни гърди напред пред останалите , благодарение на Партията , е и на още нещо , ти го знаеш и аз го зная , но това няма да го споменаваме . Та, знам , че сега ти е трудно да се съгласиш пред факта ,че вече не си фактор в новата обстановка на буржоазната партия на Трифонова и Костадинов. Не ставаш за никакъв фактор , освен да бъдеш използван както стана на конференцията , за фигурант и узакони тел на форума като безобиден , никому интересен , дори и на Нинова като местна опозиция . Ама това си го правиш повече от 5 години на всички ОИ Конференции , така , никой не можеш да изненадаш с нищо . И какво ? Каква беше ПОЛЗАТА от всичките ти постъпи срещу Камелия Трифонова. За 5 години , това ли беше най-важното за теб да “ свалиш“ Трифонова . Нямаше ли по важни неща в Монтанската партийна организация , което да е належащо и да му се обърне внимание . ? Иване , Иване ! Но да те попитам какво правиш сега в буржоазната партия на Трифонова и Костадинов, а ? Или ще кажеш , че не е буржоазна ?! Аз не съм там , знаеш го нали ? Защото ги разобличавам непрекъснато , не им давам мира и спокойствие нито ден и затова ме изключиха Общинския съвет, но първичната партийна организация гласува за мен и ме избраха за зам . председател на организацията и делегат за конференцията . На конф. платиха на бодигардове да не ме пуснат вътре и да са спокойни тебе да изслушат , а аз да остана навън . Защо бе Иване , не се ли замисли защо така се получи ? Значи ти може да се изкажеш вътре , а аз съм пазен от вън да не мога да се изкажем. Ако беше истински социалист нямаше да присъстваш на форум на буржоазна партия . Точка !!
Иване аз всяка вечер съм на протести в Монтана , даже съм и един от организаторите на този протест и протестирам против ГЕРБ , против управлението на Борисов и , мафията и прокурора Гешев вече седем дена – снимам и правя коментари . Ти къде си ? И нека ти светна, че явно си ограничен , но пък си заситен от злоба и ненавист към кмета на Монтана З. Живков. Никога Живков не е бил , и днес не е член на ГЕРБ. Това , че Партия ГЕРБ реши , че е по разумно да не излъчи кандидат за кмет от ГЕРБ , защото ще претърпи поредна загуба , а е по разумно да подкрепи З. Живков в изборите . Но това не значи , че Живков е станал зависим от ГЕРБ. Златко е опитен администратор и умее да използва ситуациите за в полза на Монтана. Дори това е добър шанс за нашия град за държавно финансиране в полза на Монтанчани. Иване схвана ли нещо до тук , че аз не съм се „вързал като пудел на каишката“ Дори и още нещо да ти кажа : имам уговорка с Общинската управа като председател на Гражданско сдружение да присъствам и за скимва всяка сесия и БЕЗ ДА Я КОМЕНТИРАМ я показвам на Монтанчани , а те сами да си я коментират и преценяват, така също и на всеки брифинг на кмета присъствам също и снимам без коментар. Без мой коментар , за да не манипулирам съгражданите , а те сами да имат информация какво става в Община Монтана. Друго нищо Иване . И това го знаят и одобряват „Борци за справедливост“ . Това е в интерес на гражданите . Та, Иване къде виждаш да съм “ вързан „? Къде ? Отговори ми ! Иване аз съм свободен и независим човек , ангажимент нямам нито към партия , нито към когото и да било . Иване ти си зависим и то към буржоазна партия и вече трудно ти е мисленето и затова пишеш и правиш глупости . Затова те приканвам подай си оставка от организацията и живей старините си спокойно. Дай шанс на другите . Никой не те е короновал за това място . Спри да злобеeш срещу Живков. Той е достоен монтанчанин и голям работяга . Против него пишат и говорят само хора , със засегнати интереси , или маняци, които искат да впечатлят с простотиите си обществото . Познавам го от много отдавна , още като спортист и до сега съм имал възможност да го опозная и разбера що за човек е . Мога само да кажа : Монтана си има късмет с този кмет и човек. В тези времена това си е шанс за Монтана с такъв кмет . Но …. нормално е да ги има всякакви . Не е нормално такива като теб да не разберат как са нещата , или да подтиснат личната си злоба в интерес на важните неща на Монтанското общество.
Иване, аз и сега съм социалист и борец за справедливост. И то истински потомствен социалист. Затова и няма да търпя никой , които да използва „Социалистическата партия “ за лични интереси , нито такива като теб , които поради напреднала възраст да те използват и легитимират форумите си . Това е ! Знаеш : Нито искам извинения , нито ще се извинявам на някой. БУНТ ! И като на война, срещу лицемерите и бизнес – социалистите превзели партията за лично облагодетелствуване. Това е Иване моя “ стол „. Интересно ми е ти къде си седнал ?!
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *