ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ ЕЛИТ И ПРОСТОЛЮДИЕТО В БСП/ Субтитрите на клипа/

ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ ЕЛИТ И ПРОСТОЛЮДИЕТО В БСП

Исках да опиша нещата такива каквито са от гледна точка на хора с различни възрасти, които са жертва на умишлено противопоставяне хора с леви убеждения и други всякакви, на това да се делим непрекъснато по цветове, по идеологически признак, да се делим на някакъв измислен интелектуален елит и простолюдие
А всъщност БСП лидери говорят и правят неща, които нараняват, отблъскват, изумяват,объркват, разочароват и своите членове, и онези повече от 2 милиона леви хора (считани за потенциалните ни
гласоподаватели) . Това е недалновидно, тъпо,
жалко и …. жестоко най-вече. Защото е
посегателство над най-светлите им идеали и надежди.
БСП е най-щедрия политически „кръводарител“ на самозвани месии и користни политически спекуланти.
Крум Зарков гордо заявява, че не празнува 9 септември. Празнувай тогава г-н Зарков 12 септември излиза първото оригинално социалистическо съчинение в България:“Що е социализъм и има ли той почва у нас” от Д. Благоев. Дано влезеш в час.
Корнелия Нинова не се появява никъде на 9 септември.
А Вигенин беше доволен от събитията в Украйна. Голям дипломат излезе. Закрепи трайно връзката с бандеровци с нашите умните и красивите.
А Ангел Найденов като министър на отбраната не е знаел ,че американците имат военни бази в България. Хубавец ! Наглец !
Ако искате да живеете спокойно – гласувате и ТШЪТ казва Кирил Добрев. И тоя е от котилото на някогашното комсомолско подбрано семейство.
Боя се, че политическото и идеологическото мислене и действия на БСП, не са адекватни нито Позитанските , нито при в многото Общински лидери в страната.
Камелия Трифонова / Председател на Общ Организация на БСП Монтана / паметниците на Септемврийското въстание и комунистическите символи не ми са приоритет и не ме интересуват.
Това ,че правим по нещо в наш личен интерес и поизкарваме си по нещо, не е толкова опасно казва депутата Атанас Костадинов
– Да бе, да ! затова си криеш джипа в глухи улици като ходиш на мероприятия по селата да не дразниш хората. И нямахте пари с другия депутат Илиян Тимчев да купите един венец за 9 септември , а поднесохте по два стръка цвете на паметника. Беднотия , какво да се прави.
Затова гневът трябва да се стовари върху местните елити – разните там като ги почнеш парашутисти, политически, икономически, медийни, да не пропусна подмазвачите, догаждачите и даже бившите номенклатурчици от БКП, които още им се услажда да са някакъв фактор. Те се спотайвали скромно по време на „нежната революция“и днес трудно приемат, че времената са изменени и ги няма някогашните привилегии. Те не се досещат ,че Има вече сериозен апетит за бизнес, на които те не са актуални, нито способни да го правят. Така, че по добре е да си седнат на закръглените си задниците и смирено понесат греха, че не допуснаха младите, можещите и грамотни до лидерство. Виждате вече че левица, е тотално либерализирана, има всякакви сътвори в нея.
Каквото и да е днес, в крайна сметка бъдещето на България зависи от това, ще успеят ли останките от истинската политическата левица да опитоми наложения не и без нейно съдействие примитивен капитализъм в страната и да го подчини на една политика на изграждане на демократично и социално, проспериращо общество чрез равни шансове и социална справедливост за всички.

ИЛИЯ МИЛАДИНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *