ИНФОРМИРАМ ВСИЧКИ МОИ ПРИЯТЕЛИ, ПОЗНАТИ И СЪМИШЛЕНИЦИ ЗА ВЗЕТО МОЕ РЕШЕНИЕ, ЗА ДА ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩИТЕ СИ ОТНОШЕНИЯ С МЕН

ИНФОРМИРАМ ВСИЧКИ МОИ ПРИЯТЕЛИ, ПОЗНАТИ И СЪМИШЛЕНИЦИ ЗА ВЗЕТО МОЕ РЕШЕНИЕ, ЗА ДА ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩИТЕ СИ ОТНОШЕНИЯ С МЕН

ОСТАВАМ САМ , ИЛИ САМО ЕДИН,ЗА ДА ДОЖИВЕЯ ЖИВОТА СИ СМИСЛЕНО И РАЗУМНО.

Осъзнаването ми , че животът си е мой и принадлежи само на мен е вече факт. Той трябва да се изживее достойно и с чест. А жалкото ми съществуване на унижаван и ограбван и манипулиран, електорален биоробот е приключено./ ще видите на видиото какви са кандидатите, за които трябва да гласувате. Не исках да ви го показвам , за да ви спестя разочарования, но съм убеден , че всяка не казана истина е против справедливостта/
Напускам така наречената БСП с вдигната глава и ясно съзнание , че постъпвам правилно. Няма да позволя на Камелия Трифонова да ми „бие шута“както се изразява. Много от монтанските социалисти са ти били „шута“ отдавна г-жо Трифонова, ти си никоя и никъде. Отдавна си предала и заменила „Вашата партия“ с комерсиални интереси. Не се чувствам самотен в тази битка. Вече имам последователи. Това е още едно доказателство, че ще успея да ви разобличавам навсякъде до като не бъдете изхвърлени от политическия живот и в недрата му не се породи необходимост от ИСТИНСКА ЛЯВА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПРТИЯ. Не бързайте да се радвате , аз ще си остана близо до вас, защото няма да изоставя читавите социалисти да ги лъжете и манипулирате във феодализираната Партийна Общ. Организация, а просто ще бъда „таралеж в гащи“ на теб и на Ат. Костадинов и Кирил Добрев.
Правя го, защото като потомствен социалист, човек с истинска лява ориентация ми писна да ме заблуждават, да ме третират като безмозъчно говедо и да ми дрънкат глупости, докато някои изтъргуваха съдбата на БСП на борсата и ни използват за лично обалагодетелствуване. Ниският интелект и съмнителна политическа култура на хора от Позитано, които мислят ,че е много по важно да си изкълвът очите един на друг, вместо да се справят с някои ,които е окупирал и превзел държавата, а защо и да не допълня ,че се наблюдава и едно срастване на съвместен бизнес интереси между ГЕРБ и лидери на БСП. /Имам впредвид достатъчно случаи в Монтана/ Това е форма на ефективен мой протест срещу Феодализиране и обсебване на Общ. Партийна Организация Монтана от Камелия Трифонова , депутата Атанас Костадинов и Кирил Добрев.
Тази партия не е на моите родители и дедите ми. В тази партия за която е дал живота си един мой дядо през Септември 23 г. Гордо ще понеса отговорността за паметта им и няма да позволя на никой да се опитва да цапа и изопачава историческата памет на хиляди загинали за социална справедливост и България.
Мърлячи нещастни – профукаха доверието на хората, и се наложи да им търпим словоблудството по събрания и конференции. Ироничното е, че тези, които се бунтуват и тези, които си мислят, че я спасяват БСП, всъщност я тикат заедно към пропастта. А през това време леви , достоини българи търсят отчаяно някой да им даде надежда и застане до тях.
Дръзнах да направя живота си по-смислен и по-щастлив, независимо от обстоятелствата и възрастта! Просто преставам да повтарям едни и същи грешки и най-после си вземам поука от тях! Реших да живея живот, в който да съм верен на идеала си, а не живот, съобразен с очакванията на другите. Няма да приема упреци, критики за моето решение, това е лично мое решение и аз информирам мойте приятели , познати и съмишленици за моята позиция , за да определят бъдещите си отношения с мен.
Всички искаме да оставим следа на този свят. Искаме да знаем, че животът ни има смисъл, че по някакъв начин променяме към добро света. Искам го и аз.
Пътят към истината е сложен и многопластов, но самата истина винаги се оказва достатъчно проста, за да бъде разбрана от всички, независимо от платената за нея цена. Осъзнах, и задавам въпрос : за 30 г. какво направиха политическите партии за хората и България ? Отговарям: почти унистожиха Родината ни – унистожиха армията , унистожиха икономиката и пазарите ни, унистожиха образувание , здравоопазване , културни паметници и промениха историческата памет в хората и най-голямото престъпление – индустриалния елит на България се „пресели“ в чужди икономики и там се реализира . България загуби стотици милиарда лева ивенстиции вложила в обучението на тези хора. Колонизираха България за векове, ако изобщо просъществува до тогава. И ПИТАМ : КАКВО ПРАВИМ НИЕ В ТЕЗИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ ? Не на мен , а на вас самите си отговорете, защото аз ще ви го кажа – НИЕ ЗАЕДНО С ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЕЛИТ ИЗВЪРШИХМЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СПРЯМО БЪЛГАРИЯ И НЯКОГА ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРИ ЩЕ НИ ПРОКЛИНЯТ /те и сега го правят в чужбина/ ЗА ПОКОРНАТА НИ РОБСКА ПСИХИКА. Зная, че най-трайната склонност на човешките същества е да се самозаблуждават и опияняват от красиви приказки и илюзии. Аз също се самозаблуждавах. Но разберете , че никой и никога няма да ни простят за това което се случи с нас и поробихме отново България.
Един народ, лишен от надежда и бъдеще, се е предал на съдбата си. Съдба, определена от собствената му наивност и омраза един към друг, а не към общите и сложни проблеми в обществото. И всичкото това го сътвориха политическите партиии техните лидери-стратези. Всички партии подкрепят колониалните инструменти: валутен борд, ЕС, НАТО. Докораха ни до там да сме разединени и последните българи, оскотяващи, напускащи на тълпи родината си в търсене на нормален живот? Мислещи само как да се нахранят и да си платят сметките?
Това са факти. Всичко останало са приказки за наивници… Защо няма бунтари, няма протести ? Защо хора, които се възмущават и са против властта, не желаят и не могат да излезят на улицата и да пометат мутрите, които ни унищожават? Защо не се появява читав лидер, който да обедини народа. ЗАЩО ВСИЧКИ ГИ Е СТРАХ? ЗАЩО СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С КАКВО ЛИ НЕ, НО НЕ И С ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ? Какво да правим ? Какво има да губим още? Въпроси ! Въпроси!!
Загубили вярата, губим човешкото в човека, губим себе си и нацията си малко по малко изгубихме децата си и… ще изгубим и България. Ето какво ни откраднаха крадливите политици – вярата , надеждата , откраднаха мечтите ни.
Защото олигархичната мафия не признава състрадателност и идеи! Тя разглежда избирателите като крепостни селяни. Като заложници на своята битка за постове, власт и влияние. Всичкото това ние го усещаме и виждаме. Тревогата в обществото ни от разпадните процеси, липсата на обединителни тенденции, хаосът и идеологическите противоречия, личностните травми вследствие на стихийните промени изискват вече друг поглед върху събитията, трезва преценка на обстоятелствата у нас.
Направих преценка за себе си И… вече си отговорих – напускам политическа партия.
По-добре е да останеш сам, отколкото да бъдеш съмнително интелигентен сред отчаяни от безизходица хора. Грешно е да си сваляш летвата заради това, че многото не могат да я достигнат! Аз не се уморявам и остарявам с идейте си в борбата за социална справедливост ! Винаги ще си остана човек с леви убеждения, но много грешно е било да бъда в боржуазна партия и да чакам години наред „Позитано“да осъзнаят отговорността си пред българите и България. И да допълня : овехтели, имащи се за някогашни лидери, вечно чакащи и пишещи до „Позитано“ нещо да се случи да им поднесът справедливостта в чиния. Жалка работа ! И днес още не ги напускат мечтите за класиране на бюжетната софра.
Българите отдавна не гласуват нито за лидери, нито за идеи, защото знаят, че такива животни няма. От много време насам те гласуват само с наказателен вот. Политическите стратези са един случаен кръг от политически интересчии, които дори нямат никакъв интерес да разсъждават и преценяват неща в интерес на хората, а само за бизнес планове за лично облагодетелствуване. Днес България е една щастливо самоколонизирала се територия, в която елитът живее успешно и спокойно, а населението трябва да поддържа Слави Трифонов и да гледа платените телевизии, турски и индийски квартални сериали – и толкова. Трудно би заменила една възрастна дама един индийски сериал за един гражданскси протест по същото време. Сигурно много българи ще реагират на словата ми , но предпочетам да ме мразят.. все пак това означава, че искат да са с мен или като мен, но се страхуват и не знаят как!…Доверявам се повече на омразата, отколкото на симпатията…Защото омразата никога не може да бъде фалшива …!Замислих се всъщност колко много психопати има в България. По-лошото – те дори са и във властта, или упорито се борят за нея. Принципно такива хора лесно се изкачват по социалната стълбица, тъй като не ги спира никакъв морал и ценностна система. Те живеят с убеждението, че са център на света и не се интересуват кого ще премажат по пътя си. И ако съпоставим с миналото – Някога хората са отивали на фронта да се бият за свободата на отечеството си, а днес си седят по къщите за да не загубят робството си !
Не мога да кажа, че в днешното българско население липсват качествени хора, които не са в състояние да осъзнае драматизма на собственото си мизерно битие и оценят и разберат вината на политичаската класа. Така стъпка по стъпка, след време ще се роди новото, по-висше съзнание, ще се разграничи от политическата простотия което ще ги ориентира към Гражданските Организации
Българите ще трябва да проумеят, че простотията нито може да ги управлява, нито да ги оправи, нито да ги заведе другаде, освен в блатото на отчаянието. Защото самата политическа система е изградена от неадекватни послушници – некадърници, верни на вождовете си при изпълнение на грабежи и надзирателски способи в колониална България. И затова и изборът при избори, който правим винаги е между две злини ! Затова стигам до извода , че сме рекордьори по избор на идиоти ! И не мога да разбера как е възможно тези идиоти , вместо да ги затворят в лудницата и да им прожектират „Междузвездни войни“ става така , че тези същите определят как да живея и кои да обичам и мразя. За съжаление идиотите никога не свършват, а само сеят заплахи и къчове за власт и пари. Страхът сковава обществото, оцеляването е модел на поведение, а политическата мафия ни обяснява, че жизнения стандарт на българина в близко бъдеще ще настигне дори Австрия. Държава без духовни лидери не е държава. Тя е сбор от партии, партийки и неадекватни послушници и некадърници. Доказано : партиите не могат нито да родят , отгледат такива духовни лидери, защото днес идеологията им е противоречева с националния и държавен суверенитет. И тогава питам за втори път : какво правиме ние обикновените българи в политическите партий. Хора членове на ГЕРБ и БСП и др. какво правите там и с какво бе подобрен живота през тези 30 г.? А сигурността за утрещния ви ден ??? Къде са децата ви и къде след време ще отидат ? Ами родна България на кои ще я оставим ? А до кога няма да се осъзнаем, че политическата класа ни употребява и използва ? До кога мислите ,че трябва да сме колониални роби ? Къде е истината ? ИСТИНАТА Е В РАЗВИТО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО, КОЕТО Е СПОСОБНО ДА КОНТРОЛИРА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И БЪДЕ РЕШАВАЩ ФАКТОР В ОБЩЕСТВЕНО ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ. СЪБУДЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ !
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *