КАКВА НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ

КАКВА НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ

Стресът, мизерията и демографския проблем в България са фактори, изкуствено създавани и насилствено налагани против волята на хората. Изключително високата смъртност, която ни поставя сред държавите с най-мащабно лишаване от правото на живот. Провежда се „добре планирана смъртност”, което навежда на извода, че наложеният на страната ни модел в най-висока степен убива хора. След като населението ни е поставено в такива условия на живот, които да водят към неговото пълно или частично физическо унищожение, това е деяние, попадащо в поле на понятието геноцид – престъпление, за което няма давност.
Кой генерира тези фактори, които водят към геноцид? Едва ли може да се оспорва, че тази политика е следствие от мафиотизиране на държавното управление през годините на така наречения преход. Крайно време е вече да да осъзнаем ,че скрито – покрито трудно ще го бъде. Въпреки това, че в повечето случай ни манипулират и дезинформират с политически и комерсиални цели. Бих добавил, че за тази „добре планирана смъртност” съдействат усърдно всички български институции, включително парламента, правителството и съдебната власт, разбира се и бизнес-социалисти от БСП. Нито една идеология не е съвършена, за да удовлетвори едновременно бедни и богати. Всяка една идеология е концентриран израз на интереси на дадена чест от обществото. Е това е големия проблем на БСП. Не става в ръководството на лява партия да има бедни и милионери. Този вирус ще абсорбира в тумор и ще унищожи тялото на БСП.
А всичко това е твърде знаменателно, за да бъде повод да се опитат болни мозъци – на управляващи, на всички структури на БСП, да преценят до какви последици може да стигне настоящият гняв на обикновените социалисти и българските хора! И днес отново в Монтана има „пуч“ за смяна с манипулация и измама на Председателя на Обл.Съвет на БСП Монтана Пламен Младенов. Каква наглост и безочие от страна на Атанас Костадинов /депутат/и Камелия Трифонова и още някои от свитата на бизнес -социалистите, дръзнаха да подменят с които и да е , но да не е Младенов. Това ли ви притеснява, че Младенов работи и възстановява партиен живот в организациите, в които точно ти Г-н Костадинов като Председател разрушаваше и настаняваше там изгодни за теб ръководители, за да можеш спокойно да си правиш бизнес. И за още нещо се притеснявате вашата бизнес група – това е, че ще бъдете разобличавани и няма спокойно да вписвате ваши хора в изборните листи , а това е доста важно за бизнеса ви. И всичкото това е съгласувано с Кирил Добрев/ зам. Преседател на БСП по Организационните въпроси/ „Пуча “ и този път не успя. Няма да успеете „с буца пръст слънцето да затъмните“. Хората ви знаят вече и трудно можете да ги заблудите. Е ! До кога бе господа капиталисти ? До кога с такава наглост ще нарушавате Устава на БСП, за да си осигурявате възможности за бизнес планове на „Влияние – власт – пари“. До кога ? Вие сега сте тумор в сърцевината на идеологията на БСП, ако и това не сте унищожили.
Кои сте вие ? Страхливци жалки ? Или лакоми комерсиални играчи ,закичили се с власт, послушници клекнали пред управляващите за келепири пред тлъстите и мазни евроатлантически играчи.
Как да бъдем изобщо Социалистическа партия с такъв тумор? Където БСП в Монтана вече няма идейна основа, а почива единствено на сенчести договорки, лъжи и манипулации. Вие имате част от вината за геноцида над българите. Вие имате вина за демографския срив в България. Вие имате вина и за неолибералната дясна политика, която направи България колониална страна!
Социалисти ! Симпатизанти ! Не се поддавайте на лъжите и манипулациите на зализаните партийни олигарси. Хората с идеи биват смазани, а тези, които смазват, почват да дават интервюта как в името на националното съгласие може да бъдете щастливи като си мълчите и покорно гласувате. Това е корпоративният капан на политиката на БСП.
Всеки би си задал въпроса : Защо го правят?
Вероятно този въпрос е от тези, които никога няма да получат отговор!? Но големите пари рано или късно търсят и голямата власт. Това именно е несъвпоставимо то в БСП – Богати милионери в ръководствата на Партията. Има ли ги там , значи БСП къде е и коя е ? Нямаме политическо време вече, за да бъдем толерантни към тези явления като явлението Камелия Трифонава, Атанас Костадинов, Кирил Добрев и т. н. Нашата сила е в съпротивата срещу неолибералната дясна политика, която направи България колониална страна! Нека всеки даде отговора сам на себе си и поеме отговорността за кои да гласува.
„Борец за свобода, в животът кратък.
Не си ли, що ли да си жив?
Какво ще запомнят за нас децата ни?“/С.С/
ИЛИЯ МИЛАДИНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *