КИРИЛ ДОБРЕВ СЕ ИЗЖИВЯ ВЪВ ВЪЛЧЕДРЪМ – МОНТАНСКО НАКРАЯ КАТО СЕЛСКА КЛЮКАРКА В СТЕНВЕСТНИК

КИРИЛ ДОБРЕВ СЕ ИЗЖИВЯ ВЪВ ВЪЛЧЕДРЪМ – МОНТАНСКО НАКРАЯ КАТО СЕЛСКА КЛЮКАРКА В СТЕНВЕСТНИК

Винаги се случва така, че се намират хора, които са си въобразили, че техните правила могат наистина да спрат, или вменят мнения, или идеи в съзнанието на хората, дори и с принуда да постигнат определена цел. Зная, че в България днес живота много пъти е несправедлив. Той е в ръцете на шепа жалки маниаци, с чувство на неприкосновеност. Зная, че те са и в БСП. Зная, и не се учудвам как животът ни се превърна в ад от безскрупулните безобразия в едно разбито общество, в един свят в състояние на лъжи и манипулации и лични интереси.
Народът казва:“..наивниците раждат мошеници“!Проблемът е, че мисленето е сложен процес и много често се концентрира в комерсиална посока.
На 20.03.2019 г. във Вълчедръм, Монтанско се състоя
среща с Кирил Добрев, Калоян Паргов и председатели на Общински съвети от региона и активисти, и симпатизанти на БСП на тема : „Престоящите евро-избори и значението от изборните резултати“. Е да ! Щеше да бъде много хубаво и полезно, ако се запази темата до края на срещата, но в края „Шилото се показа от торбата“. Отново Кирил Добрев застана на „линията“, че който не е съгласен с мен е недорасъл, а пък аз съм овластен и неприкосновен – „Чаках две години М. Миков да се премахне ,за да съм на това място“, така че „които не е с мен е против мен“. Май на там завиха нещата в самия край на срещата , организирана с усърдие от Пламен Младенов.
Имам предвид , че Добрев се нахвърли срещу Председателя на Областен Съвет на БСП Монтана Пламен Младенов , затова че е приел в региона Сергей Станишев и с него е обикалял в някои селища в Монтанско.
Има моменти, в които се чудя, възможно ли е да има толкова объркани и партийно ограничени хора , които по не знам по какъв начин са попаднали толкова на високо в структурите на управлението на БСП.
Убеден съм вече, че на Позитано има ужасен дефицит на хора, които въобще разбират темите на съвремието в провинцията и начина на живот там, и тогава да могат да формулират адекватно становище и политическо решение и мероприятие за успеха на бъдещите избори. Пиша го сега това , а в душата ми не буря , а ураган от протест и възмущение от поредната доза лъжи, заблуди и манипулации.
Г-н Добрев : Кое е грешното /и на вас кое е неудобното ?/, че Станишев е бил 2 дена сред хора , живеещи в беднотия в Монтански села и подавайки му стрък цвете разплакани възрастни жени. Кое бе Добрев? Кое ??! Че е бил някои от Позитано близо до бедните хора ли ? Ама то след няколко години тия хора няма да ги има, защото там млади няма. И защо „скачате“ срещу Пламен Младенов, човек , които прави неща за укрепване на организационния живот в партийните организации в Монтанско и…, че се стреми да доведе някой партиен лидер да види все още останали живи хора, построили България, а те да видят новоизлюпени капиталистчета, , наложили им плоския данък, други пък, които феодализираха цели общини като теб и разни други там , които разграбиха, или спомогнаха да обезлюдят градове и села. Жалко е, че едва ли ще разберете мъките в душите на бедните хора, лишени от малко , елементарно внимание към тях. И говорите, и поучавате, и си позволявате да осъждате достойни социалисти , които не са съгласни с вашите претенции за отношения към ваши неизгодни политически противници. Трудно се получава г-н Добрев . Трудно е ! Колко е важно да се вземе властта?! Важно е наистина и то много важно е . Но да се случи това е много важно да има изградени и единно, убедени структури по места, предвождани от авторитетни партийни лидери израснали в същата среда, а не спуснати парашутисти от Позитано, които по скоро започват бизнес , а не на партийно строителство и внимание към интересите на хората, това допълнително внушава недоверие към ръководството на БСП. И нали чухте г-н Добрев какво ви каза Стоил Стоилов , че е необходимо да се съберете лидери от вашия ранг и обикновените , възрасти социалисти да ви поговорят някои неща за колегиалност и партийно другарство, защото вие вече много повече съчетавате бизнес с партийни мероприятия и разните му там неолиберални похвати.
Трябваше много отдавна да се започне с „Визия за БСП“ , г-н Паргов, защото всичкото са само думи без никакво покритие и това ще се отрази като несполучлив пиар, след като няма с кои да го осъществите. Надявам се ,че нямате в предвид, над седемдесет годишни социалисти да осъществят „Визия за България“
Не мога да не се съглася с Атанас Костадинов, че в БСП няма идейно-философски течения, а направо са си интереси, които конфронтират отделни групи навсякъде в Партията . Като да допълня, едната група е с бизнес интереси, а другата се опитва да възстанови изграждането на ценности извън парите и възстановяването на националната държава.
Така се получи отново г-н Добрев , отново не улучихте „ваксата за ските „в Монтанския регион. Все по трудно ще става.
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *