КОИ СА „БОРЦИ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ“ – Монтана ?

КОИ СА „БОРЦИ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ“ – Монтана ?

Много често в интернет пространството се среща думата „БОРЦИ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ“ – Монтана. За някои е разбираемо и имат някаква представа. За повечето е безразлично и безинтересно. Затова реших да разясня кои са „БОРЦИ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ“ – Монтана и хората от групите да добият истинската и вярна представи за какво иде дума.

Това е доброволно сдружаване на свободни и независими хора в Република България. С цел да организират и утвърждават демократичните принципи на обществено – политическият живот по местоживеене , общини , региони , области в страната.
Гражданското Обединение е едно демократично сдружение за отстояване правата и свободата на човешката личност. Нашата гражданска мисия стана обществено необходима
Всъщност това обединение ще въведе ред и построи мост между политическите елементи на управление и икономическите отношения.
Ние заставаме смело и твърдо зад икономическо – търговската инициативност във всичките и свери на отношения и нека тя да диктува политическия живот , а не политиката да диктува икономиката, както се прави сега.
Нашият морал и гражданка съвест стоят над партийната идеология на политическия елит на двете големи партии БСП и ГЕРБ. Нашата гражданска идея е единствената алтернатива в днешното сложно и противоречиво време, в което живеем.
Абсурдно е да се заблуждаваме , че някога ние можем да бъдем равноправни членове в ЕС и просперираме в близкото бъдеще. Ако не се събудим и не си отворим очите, и не изметем от политическата сцена некадърниците и корумпираните колониални надзиратели и предатели на националните ни интереси , един ден историята ще ни опише и запомни в най-черната си историческа страница, от която ще се срамуват внуците ни.
Ние сме тези, които трябва да спасим държавността и прекроим и потърсим отговорност на самозабравилите се политици и корумпирани управляващи от сянката на законите под знаците на законите и изхвърлим гнилото и плесента в ръководните и управляващи структури на обществото. Това е целта ни.
Ние искаме да кажем на обществото цялата истина докрай.
Идеята на това Гражданско обединение е продиктувана от необходимостта сами да реформираме манталитета си . Не да се спасяваме по единично, а да организираме начина си на живот долу по места където живеем, т.е. ние да сме способни и да умеем да определим кой ще бъде кмета ни , кой ще е съветника и т. н . Да можем да кажем твърдо НЕ на манипулирането на общественото мнение за определения пореден некадърен послушник от политическа партия, който ще стане народен представител, или държавен администратор. Ние сме против некадърниците, кариеристите, жалките сателитни послушници на политическия елит в страната. Обикновените партийни членове са също граждани и ние нямаме нищо против тях. Не се месим и не искаме да манипулираме тяхната политическа ориентация.
ГОДИ / Гражданско Обединение за Демократични Инициативи/ е един демократичен протест срещу плесента в политическия живот на страната. Това ние всички го усещаме . Ние го знаем. Затова тръгваме срещу тази плесен , за да не се вмиришем всички от отровата на политическата безотговорност. Заставаме зад съдбата на всеки български гражданин и според възможностите ни ще бъдем съпричастни с проблемите му.
Ще създаваме клубове по место живеене и ще водим организационен живот с разяснително образувателна програма по основната програма на ГОДИ
Ние ще изпълним докрай своя граждански и морален дълг за ефективна пазарна икономика и благоденствие на Родината ни. И нашите съмишленици достойно ще се наредят до някогашните народни будители, борците за свобода и хилядите борещи се българи за по-добър живот, достойнство и чест. Ние сме част от всички вас . Но същевременно ние вече знаем пътя по който трябва да тръгнем и не допускаме, корумпирани и некадърни политически властници да ни управляват и ни дават указания как да живеем и работим, кои да обичаме и кои да мразим.
Елате при нас в клуба ни . Така ще бъде защитено личното ви достойнство. Ще се чувствате полезен и необходим към обществото в което живеете. Ще усетите силата и обонянието на колективните решения и начин на отношения.

Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *