КОЙТО НЕ ЗАЧИТА МИНАЛОТО СИ,    ЩЕ УНИСТОЖИ БЪДЕЩЕТО СИ !      Г-Н Ал. СИМОВ

 

КОЙТО НЕ ЗАЧИТА МИНАЛОТО СИ,    ЩЕ УНИСТОЖИ БЪДЕЩЕТО СИ !

Г-Н Ал. СИМОВ

Живеем във век на информационните технологии.    Крайно време е вече да  осъзнаем ,че скрито – покрито трудно ще го бъде .    Информативния поток ни преследва навсякъде където и да сме и каквото и да правим ние сме заливани с информация. Отделен въпрос е с каква информация сме облъчени. Мисля ,че в повечето случай ни манипулират и дезинформират с политически и комерсиални цели. Не мога да го разбера този закръглен от всякъде журналист – политик – социалист и незнайно за мен още какъв  е Александър Симов,   кога и накъде му избиват чивиите? Явно не го е подминал  бизнес вируса.  Много бързо и лесно   закръгли мисленето  си ,  че политиката е просто една сделка, където всичко – идеи, съвест, принципи, морал , става и  за продажба.  Застанал до  фигури, които мислят за портфейлите си повече, отколкото за идеите.  А всъщност тези са готови  да си изперат биографиите ,  за  да се харесат на управляващите , или да се  лансират за изборна листа.. Те,  тези същите  нахлуха в БСП като начин за кариерно развитие и евентуално парламентарен живот, но понеже си представяха, че всичко подлежи на договорка, а политиката се прави задкулисно, докато това пред очите на публиката е само някакъв театър,  а всъщност нещата са много различни  и си е необходимо много преданост  към силните на деня ,  за да се доредиш до хранилката.

Цитирам А Симов :   „Днес, дори и леко разкашляна от апаратната контрареволюция, БСП доказа, че е жизнен организъм, който знае как да се бори дори и с вътрешните политически вируси. А след години на лутане партията вече е придобила и важното умение да се обръща с гняв назад, към собственото си минало и лидери. Какво по-хубаво от това?“  Прочети си го Симов още един път , за да се увериш какво си написал . Има една поговорка : „На малко прасе и млад партиен лидер не се радвай , че не се знае каква свиня ще излезе“

Да му се чудиш на акъла ?? Този не е заразен с  “ бизнес вирус“, това си е чисто „туморно „отклонение. Браво Симов !  Няма по хубаво от това ,   че поне си искрен и ясно и точно декларира местоположението си в политическото пространство. Дали пък можеш да станеш  говорител на Бизнес –  Социалистите,  или говорител на „Консервативния социализъм „,  но пък  добър лакей излезе.  Едно е изяснено – нямаш нищо общо с идеала на социализма.

Трудно е  днес в редиците на БСП.   Сигурно многото лидери  в партията не им е читава работата и нямат смелостта  да застанат открито на барикадата.  Ако има бунтари и истински социалисти да застанат смело и разобличат измамниците и лицемерите в партията , значи нещата ще си отидат на място.  .Хората ще ни повярват и ние ще отидем с чистите си посланията към тях и те ще ни приемат.  Защото те имат отдавна нужда от такава партия наречена социалистическа.

А на Корнелия Нинова,   Кирил Добрев , Сашо Симов   искам да кажа :

Когато нещо е изпразнено от съдържание то няма как да произведе  нещо,  и да ни лъже вечно.   Идеологията на  тази съкровена  частица в съзнанието на всеки истински социалист наречено идеала, ако не се възстанови нищо няма да се роди нормално добро в живота на обикновения българин.  Без идеи съществуването е сведено от ден за ден.    Досегашното прикриване зад прагматизма бе една изкуствена маска – маската на уж лявото и на уж демократичното дясно, уж някаква демокрация, на уж консервативен социализъм    и………  – дрън , дрън !   И накрая заробена колониална България.

Лошото е когато, хората с десни идеи заемат важни постове в лява партия. И то е лошо, защото те участват активно в прокарването на десни решения.  А простосмъртните членове на партията да си протестират колкото си искат! БСП ще има значим политически успех, когато се откаже от редица неолиберални решения и не допуска в нейната политика ,  в нейната партия  „туморни израстъци“, които сеят само зарази в левите социални и социалистически идеи.

За изборите ???

Какво да коментирам?

Разбира се че това беше поредното парадно мероприятие, което не може във висока степен да активизира партията и да я подготви за избори, на които тя трябва да даде на обществото идеите си и да ги наложи.

„идеите си“ ? Кои идеи ? Да премахне правителството на Борисов и се настани във властта. Ако това са идеите…

 

Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *