КОЙ  НАСТЪПИ  ДВА  ПЪТИ  ЕДНА  И  СЪЩА  МОТИКА  Е ИДИОТ ! Е  ЗАТОВА НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ВТОРИ ПЪТ ЗА ВАС , ЗА ДА НЕ  НАСТЪПИМ МОТИКАТА  ВТОРИ ПЪТ

 

КОЙ  НАСТЪПИ  ДВА  ПЪТИ  ЕДНА  И  СЪЩА  МОТИКА  Е ИДИОТ !

Е  ЗАТОВА НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ВТОРИ ПЪТ ЗА ВАС , ЗА ДА НЕ  НАСТЪПИМ МОТИКАТА  ВТОРИ ПЪТ

==========================================================

Просто Киро  продължава да има невиждана  наглост да се показва по телевизията и да има претенции, че трябва да управлява още.

Простотията и злобата ти Киро към Русия  е проникнала в  домовете ни , за да ни напомня за теб и  твоя  отбор , за да можем да псуваме и проклинаме .

……………………………………………………………………………………………………………………..

България отново  изгря и даде  негативен пример на Европата и трайно ще завоюва първо място по парламентарно гласуване  и последно място по политически разум и защита на националния интерес. Забелязвам , че вече не като говоря , или коментирам , но и като пиша ме хващат „бесните“ и така назрява протеста и възмущението ми спрямо тия управляващи в България , че ми идва да пропсувам всичко наоколо. Лафа на Слави Трифонов – „за изчегъртаното “ се замени вече с мотиката на Кокорчо – „Кой настъпи два пъти една и съща мотика е идиот „. Е Няма да гласуваме втори път вече за вас , за да не настъпиме мотиката втори път.

Тия шмекери политиканите не престават да ни изненадват с шампионски резултати , разбира се все негативни ,  че и вече учудват не Европа , но и света.

И на фона на бруталното влошаване на живота на ни , безследно изчезналите милиарди от хазната, както и националното предателство по Македонския въпрос, тоя , които сам си измисли Просто Киро  продължава да има невиждана  наглост да се показва по телевизията и да претендира, че трябва да управлява още. Ега ти нахалството и безочието  ! Абе Киро  :

гледам блокираните ви  мозъци на теб Киро и твоя  нахъсан със самочувствие Кокорчо  как се равните и  вървите в  комплект с господарите си , ама Кирето винаги иска да ги изпреварва и да впечатлява  западните  лидери ,  и да си мечтаят заедно  да победят Русия. Много бързо ви се услади властта , и толкова бързо забравихте народа и България , забравихте за обещанията си преди изборите и нагло ни излъгахте . Абе Киро да ти изглеждаме на идиоти , а ? Явно си ни объркал с някои. И ние те объркахме , че си завършил Харвард , но ти си бил завършил някакви допълнителни курсове , за да ми се изхвърляш , по сто пъти вечер , че си Хардварджия. Киро , кой НЕ осъди нито един от статуквото, кой НЕ спря нито една концесия, кой разреши България да е тотално окупирана от чужди войски,  кой въоръжава Украйна, а българската армия остави по бели гащи, кой доведе и обгрижва в лукс укро – фашистката хунта, кой тайно договаря предаването на Македония, кой доведе българина до просешка тояга в услуга на Западната коалиция, кой дръпна и прибра 9 милиарда за 9 дни. Кой го командват директно от американското посолство ?

Раковите образования сте, които либерализмът непрестанно ви възпроизвежда в организма на българския живот, и се разраствате все повече и повече и предизвиквате нови и нови метастази  , ти  Киро и целия ти отбор , заедно с Корнелия Нинова сте тия микроорганизми , които заразяват и унищожават всичко българско. Киро , това не си ли го учил в хърватските курсове  ? –

1 .Съзнателното създаване на невъзможни условия за живот на българите е геноцид.

  1. Целенасоченото и систематично унищожаване на българската нация е също геноцид.

Кириле ти си идиот и то болен идиот ! Престъпник си ! Казвам ти го направо , защото ти мен първо ме направи на идиот и аз няма да ти го простя.

И така, ти за няколко месеца  успя да поведеш  държавата с широки крачки към социо  – икономическа, политическа и военна криза. Потребителските кошници са все по-празни, цените и инфлацията все по-високи, нанесен е непоправим удар на енергетиката с отказа от евтиния руски газ и непосилно за плащане на парно отопление. Абе Киро , не те ли е грижа , не ти ли е жал за тия смирени бедни българи ? Как ще иззимуват , как ще оцелеят , или ти си го измислил вече – ще им пуснете COVID 19 и ще ги затворите по домовете като

животинско стадо. Защото Киро , твоята простотия и злоба към Русия няма да плати цената на тока, газа , петрола. Простотията и злобата ти Киро към Русия  е проникнала в  домовете ни , за да ни напомня за теб и  твоя  отбор , за да можем да псуваме и проклинаме .  Сега с Кокорчо може да отидете и на море … да починете малко . Там няма да има руснаци , само богати украинци и вие  ще впечатлявате неонацистите,  които ги въоръжавахте . А последствията за България ще се изразят в   драматични моменти в нашата икономика и нарастване на социалното напрежение.  Ще навлизаме в енергийна мизерия и ежедневен недоимък.  Това е и от твоя инат и злоба ,  с която ти изгони 70 Руски дипломати и се опита да унищожиш вековна връзка на два народа.  Кирооо , Кирооо   жалки марионетки  /надзиратели / сте. Заблуждавате  ,че искате да ликвидирате корупцията . Вие сте корупцията , вие лъжете и крадете

А този парламент е срам за нацията, който може да бъде изтрит само с неговото разпускане.  Това е жестоката истина. Която трябва да гледаме в очите и да си правим изводите.

Илия  Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *