Костадинов , Костадинов И ТВОЕТО МЯСТО НЕ Е В БСП

По време на бурната дискусия на извънредния пленум на БСП, който се провежда на „Позитано“ 20, стана ясно, че преди пет години в редиците на партията са поддържани членове – фантоми.

За това заяви пред съпартийците си Атанас Костадинов: „За кого е тайна, че се подписват нереални членове? През 2015 г. в Якимово имаше 500 членове. Тогава общинският председател на партията ми каза, че ръководството от София му е наредило да надписва членове“.

Костадинов настоя веднъж завинаги да бъде решен този проблем.

––––––––––––––––––––––––––––––––––

/Атанас Костадинов – депутат от квотата на Монтанския регион от БСП. Преди това Председател на Обласния съвет на БСП Монтана. “ Парашутист“ спуснат от „Позитано “ 20 в област Монтана , за да стане депутат./

Неолиберализмът е един от най-надеждните и успешно приложени механизми за

притъпяване на конфликтите и недоволствата сред хората. Стремежът да се властва над себеподобните е една от най-силните човешки страсти, което е гарнирано с натрупване на капитал , влияние и необходимост от властване.

Като че ли доживяхме времето политици и граждани да се примиряват с преструвката за функциониращо общество. С течение на времето заблудата става самоизпълняващо се пророчество и лъжата ,че в бъдеще ще живеем в ЕС прекрасно , без алтернатива и вече като че ли се прие от всички като реална и единствено възможна истина.

А всъщност живеем в една абсурдна робска анархия на властови колониален произвол.

Откритият свят се оказа измислица, фалшив модел, фиксиран върху капиталови печалби в ущърб на елементарно човешко достойнство и чест и елементарните стандарти за човешка сигурност. Едва ли в историята си българите са оставали в такава безизходица, лъгани и унижавани от всякъде , без никакъв шанс и лъч надежда да заживеят в своята държава България. Тая нашата страна ние я губим буквално пред очите си. Заради нашия мързел, търпения и пасивност, съчетано с робския ни страх.

Та да от почнем с „Позитанския парашутист“ Атанас Костадинов представител на бизнес- социализма. Не разбирам с какво подобри организационния живот на БСП в Монтанския регион , освен успешното феодализиране на Общинското ръководство на БСП Монтана с Камелия Трифонова и главния „каиш“ Кирил Добрев. Нагло и противоуставно изхвърляне на 22 социалисти от Общинския Съвет и то само от градските организации на БСП Монтана.

Тъй като организационния сектор в БСП е оглавен от един прочут куриер от времето на СДС Кирил. Добрев, който не намери време за реорганизация, той има време за други неща, които са също много важни , но изразени в личен интереси. Та съвместно с Атанас Костадинов и Камелия Трифонова цялата Общинска организация на БСП Монтана е под контрол с помощта на фалшифицираните протоколи за …. всичко необходимо , което представлява интерес на Общинската организация. Г-н Костадинов как можете така нагло да лъжете за Общ. организация с. Якимово. Вие заедно с Митко Галата от ДПС и интересите на ГЕРБ в тази община сътворихте какви ли не комбинации, и умишлено ликвидирахте партийната организация в Община Якимово като излъгахте местния председател , които кандидатстваше за кмет на Якимово и загуби по причини , които вие много добре ги знаете. Защо това не го посочихте на пленума Костадинов , а ни заговори за нереалните членове. За тях може да посочиш и Камелия Трифонова , вие много добре го знаете как става с „нереалните“ гласове , които идваха с автобус от Д. Рикса с готови карти за гласуване на конференции в Монтана.

Костадинов , Вие имате много грехове в Монтанския регион като се започне с „Водния цикъл“, разрушихте и създадохте доста раздори и в Общинските организации, почти напълно разрушихте успешно с Камелия Трифонова градската организация на град Монтана , за да стигнем до пълното ликвидиране на Якимовската Общ. организация с напускането на председателя на БСП Якимово и отиването му за координатор на партия ГЕРБ. Това е резултата от вашите комбинации с ГЕРБ заради личният ви интерес от това в общината да е кмет на ГЕРБ.

Нали знаете г-н Костадинов , че истините трудно се укриват и всичко се знае. Схемата – “ Разделяй и владей“ я използвахте много рационално. Вроденото ви качество да синхронизирате личната изгода и манипулиране е направо уникална. Вие може да бъдете добър и проспериращ капиталист като Васил Божков, защо не ?! Имате 20 % от собствеността на Божков от едана от фирмите му нали ? Лошото е, само че сте май объркали политическата формация. Явно сте избрали лесния начин за забогатяване и …. доста успешно го правите . Не достойно е , но пък ефектно е да се властва над възрастни пенсионери и куп послушници въоръжени с вечна надежда да се доближат до някаква хранилка , те или техни близки роднини. И основната причина да се руши и изчезва БСП Монтана е вашия личен интерес , съвместно с Камелия Трифонова , Кирил Добрев и жалките послушници, с които сте обградени. Вие нямате интерес да променят нещата в БСП, а да се доказвате сред Герберите. Нямате нищо против да бъдете приласкани от властта с постоянни порции Европейски субсидии по различни програми , нали г-н Костадинов. Да Ви припомня Берковица – сградата на РУ на МВР, Градския съвет, Културния дом и т. н. Е , не бива и да се изпуска и „Водния Цикъл “ в Монтана, все добри залци от милиони лева. Мълчаливото съгласие на елитът на Партията около Нинова и безумствата на апетитните бизнес – социалисти разкри цялата несъстоятелност на партийната дейност. Г- н Костадинов

Вие сте един политически хамелеон, които заради интересите си ще отидете в лагера на Нинова и ще напуснете К. Добрев. Почти съм сигурен!

Това не ме учудва , защото Нинова се оказа, че няма необходимите качества да преценява полезните и необходими до нея заместници, с които заедно да организира партийния живот. Имам предвид Кирил Добрев, които активно стимулира феодализиране и създаване на „ЕООД та“ на Общинските структури в интерес на бъдещ бизнес. Тя в момента е притисната , и е готово да обещава всичко , за всеки един „приятел в нужда“. Та, г-н Костадинов няма как да не сте усетили това положение и да не седнете смело до Нинова и да подпишете всичко , което тя ви предложи . Разбира се , че това ще значи за вас , най- малко водач на листа в предстоящите догодина избори. Костадинов , …… МЯСТОТО ВИ, НЕ Е В БСП. Реализирайте таланта и способностите в дясно политическо формирование. Грехота е да си в БСП. Монтанчани не те обичат.

Разбира се, БСП може и трябва да се развива организационно, да се чисти от корумпираните, от кариеристите и от политическия боклук като Георги Гергов , Кирил Добрев , Атанас Костадинов , Камелия Трифонова и много други от Общинските организации в страната и от „Позитано“ 20, но за това трябва и способен хирург като Валери Жаблянов, които да изчисти БСП и тя да си заеме наистина лявото политическо пространство в България.

Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *