КЪДЕ , И НА КОЙ Е ИСТИНАТА ?

КЪДЕ , И НА КОЙ Е ИСТИНАТА ?

Идва момент,когато човек пораства, узрява съзнанието му, независимо от възраста му и започва да си задава различни въпроси и търси отговори. Независимо какви са въпросите, отговорите в болшеството си стигат накрая до обществените отношения, стандарта на живот и социална справедливост. Но има и хора, които си остават в плен на собствената си еволюционна недостатъчност и непрекъснато се давят в изградената си илюзия, че са родени за лидери и същността на жизненият им път е непрекъснато да се доказват в обществото и правят впечатление , дори и с лична омраза към изявен политик, или личност . Всеки един, които е срещу този „лидер“ става предател , дори враг. Сигурен съм , че хич не му е лесно на този „лидер“, защото трудно може да бъде удолетворен от отношенията към него от заобикалящите. Готовноста да впечетлява и бъде фактор за нещо го принуждава да се хваща като „удавник за сламка“, за каквото му попадне , без да се замисля за достойнство и чест. Лошото е ,че всичките тези процеси на неукротимото желание да бъдат водещ фактор ескалират и стават неудолетворени във времето. Така вече става налице злобата и простотията и единственото удолетворение за тези личности е да насочват ненавистта и злабота си към успял и доказан човек в обществото. Това го успокоява и обнадеждава, че е наранил и причинил голям проблем на истинската и доказана личност. Логическа мисъл в реалната действителност са изключени, а може и изобщо да не съществуват в „лидерите“. Те не признават нищо и за всичко са прави те. Истината е само тяхна, други нямат право на истина. На лице излиза Сталинската максима : „Които не е с нас е против нас“. Не се поддавайте на лъжите и манипулациите на тези хора. Те са ограничени хора и са в ограничено време сред нас.
Днес наблюдаваме възпроизвеждащ се идиотизъм и невероятен апетит за невярно набеждаване, на не доказани обвинения и какви ли не измишльотини. Те са жалки и периодични и след време се скътават и утихват. Лесно са разпознаваеми, защото много са елементарни и прости с набезите им във форумите като BulNews.bg -„боклучийските кофи в Монтана“ , „спортните екипи “ на волейболен отбор на Монтана и т. н. Затова критиките, обвиненията към вас „лидери“ няма да ви се разминат, защото живеем в такова време – всеки носи отговарност за деянията си, щом като си навлязал в орбитата на националното обезпаметяване и моралната деградация, трябва да бъдеш разобличаван. Никои не ви дава правото да манипулирате и лъжете в обществото, за да укротите личното си его. /Много далеч съм от мисълта за укорявам и набеждавам хора , които конструктивно критикуват и разобличават истинските проблеми. Аз ги уважавам и заставам до тях /.“Живота е колело , върти се , не се знае къде и кога ще спре и какви поразии ще причини“. Така , че докато се въртите на колелото мислете , къде и как ще спрете. Нормално е когато търсим истината, да имаме и противоречия – защо,кой, как. Всеки един от нас може да се опита сам да открие истината за проблемите в живота си и там където живее да застане и защити интересите си. Вие не сте тези , които сте способни да ни дадете тон в живота как да живеем.
Не бива да бъдем понесени от течението на личностна омраза, безразсъдство и стигнем до злорадство и мъст и забравим, че имаме шанс да осъзнаем колективно голямата опасност от изчезването на рода ни и България.

Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *