ЛУДОСТТА НА ЕДИН НАРОД

ЛУДОСТТА НА ЕДИН НАРОД

И като тегли чертата човек, излиза, че българите, които днес са загрижени за работни места, за хляб и надежда ще възнаградят за кои ли път партия ГЕРБ с вота си , защото им харесва да са бедни, да мизерстват, да не виждат светлинка в тунела и да мрат със скорост, с каквато мухите умират наесен. Защото жадуват да живеят без синове и дъщери, превърнати в гурбетчии, и внуци, на които да повтарят: „Кажи, баба, тенкю”.
Парадоксално, но упоени от идеологията на неолиберализма “за повече капитализъм” нашите политиците продължиха да следват инерцията за власт и унизително поклонничество пред новите си господари и докараха България до липса на суверинитет, невероятна бедност и демогравфски срив.
Стигна се до там да се заробим с 16 милиярден дълг, който ще плащат и внуците на нашите внуци. Къде сте бе протестъри и разни там красиви, умни дърдорковци , защо не излизате да протестирате ? Сигурно чакате някой да ви плати.
– И още – да предоставяш българската земя на чужденци за продажба, значи да поругаваш паметта на хилядите предци, паднали в люта бран за нея, че това е предателство към бъдещето на децата и внуците ни Боже за това ли трябва да гласуваме за ГЕРБ ?
Днес младите хора завършили образованието си в Родината ни масово напускат страната и се реализират в чужди икономики. А спомнете си някога в далечното минало в историята ни ,когато турците са вземали мъжки рожби за еничари, майките са плакали редом с цялото село за рожбите си . А днес също майките плачат , но от радост ,че чедата им се махат от Родината си и че ще намерят по достойно и справедливо съществуване.Боже какво сравнение само ,човек с цяло гърло да извика – „Днес е по лошо и от турско“ Днес и женските ни чада изчезват също за разлика някога от „турското“.
Но животът неумолимо доказва, че гласуваните закони понякога са открито антинародни по своето предназначение;нима унищожаването на 2300 завода и фабрики на българската промишленост не е престъпление? Нима разгромът на селското стопанство и разхищението на милиардни фондове не е престъпление? Нима закриването с измамата на „Куновица ,Пръновица“ на четири реактора на АЕЦ „Козлодуй” не е престъпление? Нима т. нар. приватизация, продажбата на БГА „Балкан” не е престъпление.Хора осъзнахте ли се какво е ставало? Осъзнахте ли до къде я докарахме. Нима сме зомбирани , омагьосани , или безлични роби.Продадохме съзнанието ,честа , морала си на дявола.Точно ние ли трябва да бъдем проклиняни от бъдещи поколения българи ,за това ,че сме погубили дух, култура и продали родната българска земя. Кои сме ние ? Как я докарахме да сме толкова безлични ,че да изгубим вроденото и кодирано чувство за самосъхранение и спасим културата , обичайте и целоста на родната България. Еми давате ли си сметка колко милиона българи са се борили и пролели кръвта си във воини за този къс божествена земя наречена България.Доживяхме и да се готвим за воина срещу славяни и православна Русия. Шипка ! Боже Шипка!Спомнете си този връх и вмешани кръв и кости на българи и руснаци в едно за една свобода на българският род. Копилета , мръсни твари – продажници дайте и върха на янките там на този свещен връх да си разположат радарите и ракетите срещу братска Русия.Боже каква лудост доживяхме!Една шайка мутри и продажни лицемери да омагьосат цял народ и подчинят за свои интерес. Интерес да до опоскат последно до кости родната България, а народа разпилеят по света ,за да може родната земя да бъде използвана за военни бази и провинция на янките. Те помогнаха и осверниха паметта на хиляди социалисти дали живота си за майка България нашите лидери Първанов , калфин, Станишев и още други подобни предатели ,готови отново да продават и собственият си народ , стига да забогатяват. Каква лудост доживяхме.
Независимо дали от глупост, дали от алчност, дали от внушение отвън. Това е нетърпимо.Това е лудост на един народ. Толкова ли сме грешници ,че съдбата ни така определи, още да бъдем зависими и роби. Неее ! Ние сме горда народ, но не умеем да бъдем свободни, това е вроден код, които трябва да изхвърлим един път за винаги от живота си.
Въпросът е всички честни хора все още с разума си в България да намерят сили и да се противопоставят на омагьосаната сволъч, изчадия продажници с болни мозъци и да върнат България на българите. Дано във всяко истинско българско сърце се активира съзнанието за оцеляване и излезе от тази летаргия и потърси отговорност на тези които ни водят, а вече ни и доведоха в многовековно колониално робство.Нека се обърнем на изток . От там винаги е изгрявало слънцето, нашето слънце от много векове.Да ни облъчи с нова топлина.Да повярваме в собствената си мисия, за да могат идните поколения да се противопоставят и борят винаги за родната България. За да да се раждат на таз свещена земя много светци и апостоли и засилват духа български и така ще можем да изтрием срама от лицето си пред бъдещи поколения българи, които за сетен път трябва да оцеляват. Докато се роди и по нашите земи онзи митичен звезден кон на свободата, и с думите на Фидел и Левски някой нов септемврийски конник, с блеснал над главата си меч, под пламналото родно небе, не заяви: „Съдете ме! Мен историята ще ме оправдае!Аз ви повеждам да освободим България, тя е на българите !
Аз искам Българията да е свободна!
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *