МОНТАНА ВЪЗСТАНА

МОНТАНА ВЪЗСТАНА
Близо 800 Монтански граждани излязоха на протест пред Областния съвет. Протеста е против правителството – оставка на Бойко Борисов и прокурора Гешев. Организаторите на протеста клуб „Борци за справедливост“ бяха приятно изненадани от множеството млади хора дошли да изразят недоволството си от мафионизиранането управление и бухалката на мафиотското управление прокурора Гешев.
На протеста не се допусна никакви партийни символи . Националните знамена и табели се развяваха съчетани с български възрожденски песни с възгласи „Оставка “ „Мутри и Гешев .вън“ Множество изказвания изразили болка и недоволства от това мафиотско управление което съсипа и колонизира България. Активисти на „Борци за справедливост“ Андрей Тоскин, Румен Трифонов, Калоян Петров и Иван Канчов /Войводата/ бяха диригентите и сценаристите на протеста. Геноцида над българите е опустошителен , особено за младите българи. Днешния протест е една прекрасна възможност да изпере съвеста на по възрастните българи , които допуснаха да се стигне до това бедствено положение в страната ни . Като се има и в предвид каква бомба със закъснител ни е заложил Бойко Борисов след година две с изненада на фалирала държава , задлъжняла близо 100 милиарда евро. Надеждата ни е в младите. Една бивша учителка по литература Кина Стамболиева с просълзени очи се радваше на тези млади хора , които вече са осъзнали причините и трагедията на колониална България .
– „Боже мислех ,че няма да доживея това – Монтана да възстане и то с млади хора“. МОНТАНА Е ЖИВА ! Обиколката на площад “ Жеравица“ от стотица протестиращи завърши с кръщни български хора . Утре вечер протеста продължава.
Заедно с младежката група на Анатоли Цеков и клуб „Борци за справедливост“ успяха да събудят гражданите на Монтана и открият перспектива на не на страха и при обстоятелства да не се страхуват и смело да протестират за гражданските си права и социална справедливост. Но нека първо си върнем държавата на българите . УСПЕХ МОНТАНЧЕНИ !
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *