Монтанската Партийна Организация на БСП е жива /субтитрите на клипа/

Монтанската Партийна Организация на БСП е жива
/субтитрите на клипа/
Пропадането ни като нация започва да стряска все повече българи. Но има и нещо друго – все по настойчиво и нагло някои политици от БСП се опитват да управляват и използват
социалисти и цели организации по селата, които са възрастни и бедни, почти не образовани, които са готови на всичко. А бедния и необразования – вярва на каквото му говориш. Точно това се случва и в Монтана с Общинската Организация на БСП Монтана.
Лошото е когато, хората с десни идеи заемат важни постове в лява партия. И то е лошо, защото те участват активно в прокарването на десни решения и извличат лични ползи от това. А може би са там, в ръководствата, наложени от някои най-ръководни дейци на „Позитано“20 с цел колективна полза ? А простосмъртните членове на партията да си протестират колкото си искат! Резултати , абсолютно никакви !“Днес, ако искаш да живееш спокойно, просто трябва да мълчиш“, каза депутатът от „БСП лява България“ Кирил Добрев. В едно разбито общество, в един свят в състояние на комерсиална лудост и бизнес схеми, вероятно никой на никого не се чувства другар. Те, богатите, точно това целят. Бедните да се мразят едни други, докато техния интерес налага своите мрачни бизнес правила. Това се случва в Монтана ! Успяха да разделят Монтанската Организация и да обявят лидерите на градските Организации за бунтари – неудобни критици за бизнес интересите им. Без капка съвест и неудобство го направиха пред представител на „Позитано“20 и ги изолираха от ОС на БСП Монтана. То бива наглост и дебелоочие , но такова чудо е невиждано. Една дама, с неоправдано самочувствие на лидер и един парашутист от София подтикнати от бизнес интересите си, покровителствани от Кирил Добрев, решиха да ликвидират цяла една градска Партийна Организация, за да имат възможност спокойно да разполагат с влияние и власт пред настоящите избори. Да , ама НЕ ! Монтанската /градска/ Организация е жива, тя се възражда и това го доказа в празненството си като 37 обикновени социалисти доказаха своята съпричастност да запазят идеала и историческата памет на Монтана. Лъжите ви господа новоизлюпени капиталистчета трудно ще минават вече. Вие сте обречени и сте пътници за бунището на историята.Ние Монтанчанни ще изпълним гражданския си дълг.

Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *