МОЯТА ПОЗИЦИЯ ЗА F-16

МОЯТА ПОЗИЦИЯ ЗА F-16

Това е моята позиция за лобирането за американски изтребител F-16V(Block-70),един от участниците в конкурса със създаването на една специална комисия в НС, която да започне преговори с янките за закупуване на F-16.
Какво си помислиха нашите съюзници от САЩ, които така упорито се опитват да ни учат на демокрация и правов ред? Помислиха си, че тук в тяхната далечна колония, определяна като предфронтова държава от тях самите, няма нормално мислещи хора, които да доловят измамните манипулации и да усетят, че съюзниците ни зад Океана са ни отредили ролята на фронтова държава. Защо иначе ще ни пробутват тази скъпотия на изтребители, които още не са произведени от, която може да изстрелва ядрени бойни глави и следствие на това да бъдем мишена на Руските ракети. Разбира се, че използват за това се стимулира корупцията в огромни мащаби, генерирана от собственото ни правителство и парламент.
Нашите американски приятели искат да натрупат поръчки, да примамят в колониалните си завоевания като се натрупат солиден запас от балами и смело да пристъпят към реализация на това екзотично съживяване да реанимират една вече напълно известна концепция за влияние и използване в интереси на САЩ.
Обикновените хора, запознати по от близо със сделката  искрено се отвращава от така крешящият мирис на корубция от своите държавни ръководители в лицето на министри и депутати. Това ли е лицето на България, неспазваща собствените си закони, обхваната от хватката на корупционни  лобита и прокарваща редица корпоративни интереси, държава, която няма суверенитет и собствено мнение, а безропотно изпълнява командите отвън като типична колониална страна.

ИЛИЯ МИЛАДИНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *