НЕДОСТАТЪЧНО ОБРАЗОВЕНИ “ ПЪРВЕНЦИ“ ВИНАГИ Е ИМАЛО , НО ТАКАВА ОБЪРКАНА ИДИОТЩИНА ОТ УПРАВНИЦИТЕ НИ – НИКОГА.

НЕДОСТАТЪЧНО ОБРАЗОВЕНИ “ ПЪРВЕНЦИ“ ВИНАГИ Е ИМАЛО , НО ТАКАВА ОБЪРКАНА ИДИОТЩИНА ОТ УПРАВНИЦИТЕ НИ – НИКОГА.
…………………………………………………………………………………………………………………….
В България вече няма лява партия. Заслужено поздравление за г-жа Нинова ! Превърнахте БСП в бутикова партия, която обслужва нечии амбиции и интереси, но не тези на обеднелия и примирен наш народ.
Нинова , ами БЪЛГАРИЯ ???!!! Всички възрастни хора в България са образовани и не можеш да ги заблудиш и излъжеш .
–––––––––––––––––––––––––––––––-
По някога волно , или неволно коментирам света . Не че ми е дотрябвало да коментирам света, но… аз живея в този свят и имам частица определена собственост, която трябва да защитавам и пазя от узурпиране на разни малоумни идиоти, които мечтаят днес да завладеят света. Така, че освен коментар за света в които живея имам право да се боря и защитавам „бащиното си огнище“ предавано от предците ми от векове. В близкото минало изглеждаше ,че Ленин е бил прав :„Нещата трябва да се влошат, преди да се подобрят“. Когато животът стана по-лош, по-скотски, а за мнозина – по-кратък, ми хрумна, че съм в трагична грешка: нещата винаги ще се влошават в една колониална страна и живота на много поколения отминат в несправедлива бедност.
Сегашният български капитализъм е гавра със всички, които не са намерили начин за заобикаляне на закона, т.е. с цялото население на държавата. Неолибералният модел противопоставя всеки срещу всеки, богати срещу бедни, правителства срещу народи, институции срещу граждани, медии срещу морал. Народа се заливат с гадости, вируси , престъпления, отрицания, психически травми , за да оглупеят и да не надигат глава. У нас хората са станали безлични и безразлични от мъка, мизерия и опростачване.
На върха на мафиотската пирамида се докопаха неграмотни простаци и местни и вносни бандити.
Само за 32 години един древен народ и държава бяха превърнати в черната дупка на Европа и в дрипа на европейската цивилизация.
България стигна до задънената улица на своето историческо развитие по всички параметри и изгуби правото си да съществува и да създава. Колко е брутално това ? Да ти отнемат правото да се бориш за интересите на Родината си, виждайки как колонизираха англосаксонците страната ти. Нахалство или малоумие ли е, не знам…Но България и към днешна дата води объркана и противоречива външна политика, а на такива като нас никой няма доверие. винаги гледаме да се залепим за някой, сякаш ни е страх да започнем да живеем и дишаме самостоятелно… Процесите в България не биха могли да бъдат обърнати дори и по насилствен, революционен път, просто защото липсва необходимото количество млади, мислещи хора. Или както казва големия професор Иво Христов : „Старци революции не правят“
А така наречената левица с Корнелия Нинова е в пълен ход съзнателно, доброволно и умишлено сътрудничи с крайно десните , в техен интерес и във вреда на своята държава. Ако членовете на НС на БСП имат някакъв, макар и незначителен остатък от ляво мислене и човешко достойнство, моментално трябва да си подадат вкупом оставките.
От този Национален съвет на БСП не може да се очаква нищо разумно.
Днес сме изправени пред жизнено важно изпитание. Нее ! Няма да сменим обществено политическия строй наречен капитализъм със социализъм , а системата на управление в колонизираната ни страна.
Защото , голямата опасност днес за България и българите е това ,че англо-саксонска – ционистка мафия ще ни набута във войната срещу Русия. Досега България излизаше от всички войни с национални катастрофи. Сега влиза в новата голяма война с национална катастрофа. Което означава, че от нея ще излезе без държава.
Затова спешно и отговорно днес е да разберем колко несигурно е бъдещето ни. Твърде много хора приемат всичко безропотно и безотговорно. Колективното мълчание ще ни унищожи.
Затова голяма опасност от това да я подменим само , а не да сменим начина на управление и контрол . Това ще бъде крах за всички българи и удостоверение за смъртен акт на една много вековна Европейска нация наречена България. Затова трябва да бъдем внимателни и безкомпромисни. Веднага да реагираме по площадите при положение , че ни вкарват във войните на един свят, който ще бъде неизмеримо по-опасен от всичко, което човечеството е видяло и преживяло в своята история.
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *