Нинова за кой ли път доказа , че има неадекватно разбиране за това какво означава думата социализъм  и  неговото претворение в обществото.

 

 

Нинова за кой ли път доказа , че има неадекватно разбиране за това какво означава думата социализъм  и  неговото претворение в обществото.

 

Уважаеми социалисти и трудови хора ,

не си го и помисляйте , че трябва да си мислите , или надявате че Корнелия Нинова ще ви представлява и защитава вашите интереси  където и да е . Корнелия Нинова пристана на едрия капитал предизборно !  За пореден път Нинова доказа , че  в нея няма  никакви идеологически признаци за социалистически идеал.  БСП трябва да се върне при обикновените трудови хора и да чуе какви са техните нужди и проблеми. Вместо това Корнелия Нинова побърза да пристане на едрия капитал, като им даде оптимистично основание  да  си  реализират свръх  апетитите    за печалба ,  за сметка на  недоимъка и бедността на трудовите бедни социалисти и обикновени българи.  Точно това се случи  преди дни в условията на предизборна надпревара, Корнелия Нинова показа коя социална група е приоритетна за нея като се срещна с представителите на Асоциацията на работодателските организации (АОБР) и участващите в нея Асоциация на индустриалния капитал на България (АИКБ); Българската стопанска камара – Съюз на българския бизнес (БСК), Българската търговска промишлена палата (БТПП) и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). И ако си мислите, че срещата е била лют спор между Нинова  и българския едър капитал за правата и доходите на трудещите се, лъжете се.  Нинова е обещала да не вдига корпоративния данък на най-богатите българи.   Време, в което цялата нация трябва да е солидарна и отговорна с проблемите  на здравната , икономическа и дори политическа криза отразила се негативно  на 80 % от българите , то  с наглото и безочливото  съдействие на бившите управляващи , ДПС и  политици като тези от „Позитано-20“ продължават да  се мислят за несменяеми и усърдно да усложняват   житейски проблеми на хората и се надпреварват да манипулират и излъжат хората да гласуват за тях ,  без да ги интересува за съдбата на електората им .  Смирени и почти безмълвни, въпреки бедността си остават с надежда само възрастните социалисти и  обикновените трудови хора   ,  които очакват социална защита  от  БСП и Нинова . Но тя Нинова за кой ли път доказа , че има неадекватно разбиране за това какво означава думата социализъм  и  неговото претворение в обществото.

Но нека още веднъж подчертаем най-скандалното: председателката на БСП обеща на едрия капитал, че БСП няма да вдигне корпоративния данък. В същото време левицата обещава, че ако  е  на власт  ще наложи  прогресивно облагане. С други думи, това означава, че БСП на Корнелия Нинова ще наложат прогресивен данък, но само за обикновените трудещи се граждани на България. Корпоративните данъци и съответно печалбите на едрият капитал няма да бъдат закачани, както Нинова ни увери  !   България гние от десетилетия и ние си траем.

Вони и вече не се трае .  Страната ни все повече прилича на сметище и срутище.

При това по един съвсем материално нагледен и психически убийствен начин, по които всички бавно , но сигурно изчезваме , въпреки разединението ни .

Не гласувайте  гласувате за евроатлантизма. Със сигурност няма да  станете американци. Най много да се намерите в резерват – военна зона –  „Бивша държава България“.

Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *