НИНОВА , КАКВОТО И РЕШЕНИЕ ДА ВЗЕМЕШ ПОЗОРА И ГРЕХА ТИ Е ГОЛЯМ

НИНОВА , КАКВОТО И РЕШЕНИЕ ДА ВЗЕМЕШ ПОЗОРА И ГРЕХА ТИ Е ГОЛЯМ

Всекидневно се убеждавам ,че наближава време на индивидуални подходи , които ще ни принудят да се вкопчаем в оцеляването си. Общественото съзнание до такава степен е промито, че дори не забелязва, камо ли да анализира адекватно очевидните глобални процеси. Необходимо е отрезвяване и възвръщане на нормалното мислене, говорене и политическо поведение. Особено сега, когато назряват радикални промени в устройството на света. Това започнатото в Украйна изцяло ще промени правилата както на общественото устройство в националните държави, така и на геополитическо съжителство.
В тази усложнена обстановка сигурно ще е интересно къде застава БСП ? И какво трябва да прави БСП ?! Тя не знае къде точно да застане ! Там е доста объркано и преплетено от комерсиалните интереси . В Партията на Нинова е излишно да се споменава за идеалът. Там той е заменен с друго. Нинова си го знае с какво .
Излишно е да питам лидерите на БСП Монтана ?! Но… кои лидери ?!, Тези , които приличат на хибридни плодове ли ? Наистина би било тъжно и жалко, ако все още има хора, които да не осъзнават, че настоящото ръководство на БСП няма нищо общо с идеите на Димитър Благоев и Георги Кирков. Става въпрос за хора, които са напълно чужди на социализма , или нямат хабер понятие от социалистическите идеи. Колкото по-бързо лявото се освободи от тях, толкова по-добре! Да , ама НЕ ! То ляво едва ли вече може да се обедини , или събере , дори на кафе , че и един протокол да се напише , че е налично и съществува , камо някаква реформа да прави . Става на дума за Монтанското БСП…… – Толкова !
Сега за сериозните неща :
Третата световна война тече в момента, тя е и информационна война , и битка за контрол над човешкото съзнание, което се оказва плашещо податливо на външни манипулации. Хич не е трудно колониална страна с робски народ , да е трудно , да го манипулираш
Вкове население не е било манипулирано по – умело от американската пропаганда , отколкото нашето население в момента . Няма да е учудващо , ако яростните антируски гласове искат всеки, който се противопоставя на техните възгледи, да бъде заглушаван и дори наказателно преследван. А това ни напомня за фашизма.
Убеден съм че със настоящия продължаващ 32 години политически курс ни чакат най тежките моменти с режим на ток , вода и дива инфлация…
Очевидно е, че ще гладуваме и ще студуваме. Но да ви кажа, няма да е за да бъде победена Русия , а с надеждата да се срине кулата на безумните „евроатлантически ценности“, които си въобразяват от десетилетия, сякаш Земята е тяхна бащиния.
Ние сме загубили инстинкт за самосъхранение, което ще постави нашата държава и народ пред драматични изпитания, за които много от нас засега даже и не подозират.
И винаги в писанията ми по това време на коментара възниква гняв , протест , или нещо подобно към лидера на БСП.
– Нинова до къде я докара ? Отново ли ще промениш заканата си “ да напуснеш “ правителството , или ще удържиш на думата си ?
Нинова много добре знае и е убедена ,че е необходима в това правителство , необходима е и на обикновените бедни хора , но пък знае , че балона с прикрития износ на въоръжения за Украйна се спука . Нинова беше толкова сигурна и категорична в изказа си , че не е полагала нито един подпис за износ на оръжие за Украйна . И то е точно така ! Но тя много добре знае къде отива този износ. Българското правителство е напълно на ясно с доставките в Украйна през трети страни и премълчавайки това , нарушава международните закони.
Знае се , че България нарушава закона за реекспорт на оръжие , премълчавайки това, нарушава и международните закони. Тоест България нарушава международното право, съгласно което реекспортът на оръжие е възможен само след разрешение от страната на произход. Това го знаеше и Нинова .
Нинова с твоите лъжи стигна до никъде ! Отново опетни БСП ! Колко ли Руски майки и съпруги си разплакала ? И разбира се и Украински. Каквото и решение да вземеш позора и греха ти е голям. Нямаш „мъжкото“ достойнство да си подадеш оставка и напуснеш БСП , заедно с интересчийската си свита , за да има шанс БСП да се опита да се възроди отново с истински леви ценности .
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *