ОТГОВОРНО СЪВЕЩАНИЕ НА ОБЛ. СЪВЕТ НА БСП МОНТАНА

ОТГОВОРНО СЪВЕЩАНИЕ НА ОБЛ. СЪВЕТ НА БСП МОНТАНА
 
Съвещание на Областния Съвет на БСП Монтана с участието на Зам. председателя на Националния съвет на БСП ,отговарящ по организационните въпроси Кирил Добрев.
Отчетено бе моментното състояние на Областната Партийна организация по провежданата евро-изборна кампания в регион Монтана. Общинските председатели представиха организационни планове за активиране на ОПО за успешна кампания и контрол на изборния процес. Председателя на Обл. Съвет на БСП Монтана Пламен Младенов с непрекъснатите си контакти из целия регион успя да вдъхне доверие и увереност сред активистите на БСП и възрастните социалисти от селата, че днес е деня за
СПРАВЕДЛИВОСТ. Тази увереност и сериозния дебат , продължил повече от два часа доказаха, че в Монтана се работи усилено да се спечелят изборите. По доста неща имаше разногласия и упреци, дори и срещу Добрев, но в края на краищата Добрев оцени реалностите на проблемите и съчета компромиса на разумното, което трябва да се направи в името на успеха. Извода : Всеки от лидерите на БСП Монтана и Позитано са поели и разбрали отговорността на тези избори и вече застанали заедно ще вървят към победа.
 
ИЛИЯ МИЛАДИНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *