ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБ В МОНТАНА ПРАЗНУВА ДИМИТРОВДЕН

ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБ В МОНТАНА ПРАЗНУВА ДИМИТРОВДЕН

Живеем в нова информационна епоха, на протест срещу традиционните елити и статуквото, на модерни форми на политика и на някаква наложена ни демокрация. Свободата е мит, а правата са бутафория, законите не важат за една човешка категория , устроили се на всевъзможни хранилки.
Мизерното ни настояще предопределя мизерно бъдеще на нас и идните поколения
В България се заплю истината и похити историята. Опитват се всячески да я подменят. Изфабрикуваха и натрапиха на обществото един фалшив разказ, където злодеите са жертви и герои, а жертвите и героите – злодеи. Нечувана подлост и глупост!
И всичкото това пред очите на пенсионерите в България, тези които строяха и създадоха база и условия на българите да живеят един нормален социален и правдив живот. Всичките се намираме днес в е една колониална територия наречена все още България, която е в морален разпад на обществото и демографска катастрофа, в едно загубено време на безпомощност и безсилие. Похабиха ни като нация от шайка разбеснели се простаци и егоисти , които ни люшкат от крайност в крайност, за да ни манипулират и да им робуваме. Това са реалностите днес в България , това е пред очите и душите на възрастните хора в България.
Самият капитализъм е деградирал и е полудял, допълнително ние сами създадохме онези прояви на неравенство, които впоследствие не можем и до днес да разрешим“.
Днес, заедно с децата си, ние се намираме в новия лабиринт и новото генно модифицирано чудовище, протегнало хищната си лапа към последното, което ни остана да защитим: нашето семейство, децата и децата на техните деца – ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ ! Съдбата ни определи да бъдем свидетели на една бавно , но загиваща нация. „Унищожаването на семейството е най-големият грях”, това никой не би го отрекъл.
Пълната морална деградация на въздигащите се на политическия връх на загиващата като национална държава и култура България се довършва от възхода на извратеняците, както ги определих , и като национални предатели, понасящи клетвите на хиляди бедни хора и пенсионери. Проклети бъдете ! На Балканския полуостров и в Европа, ние българите сме с най-мизерните пенсии. Това са истини , които доубиват възрастните онеправдани българи.
Днес на многото българи живота им е труден , но не бива да се изпада в отчаяние , защото ще се отдалечим от същността на човешкото съществуване, а възрастните все още има задължение пред идните поколения. Разказвайте им , разказвайте им на младите за това , че България е велика , за вашия труд , мечти и надежди да устроите живота по справедлив и смислен за деца и внуци .
Премълчаването, равнодушието, мързеливият отказ от активен отпор срещу драстичните фалшификации на исторически събития, нежеланието да изразяваме публично и ясно своята гледна точка всеки път, когато подмяната на истината се върши от отделни личности и медии, постепенно деформира съзнанието и заразява духът ни и …. си отиваме. Така , че въпроса днес е на живот и смърт , да я бъде ли България , или да я няма след няколко години. А вие уважаеми възрастни хора и пенсионери нали разбрахте , че от вас зависи дали вашите деца и внуци ще останат в България , или ще бъдат навсякъде по света. Бъдете живи и здрави и нека до последните си дни поеме тази отговорност за България и децата си
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *