ПОТАЙНА, ЗАСЕКРЕТЕНА СРЕЩА С КАНДИДАТ ЗА ЕВРО ДЕПУТАТ В МОНТАНА

ПОТАЙНА, ЗАСЕКРЕТЕНА СРЕЩА С КАНДИДАТ ЗА ЕВРО ДЕПУТАТ В МОНТАНА
 
В Монтана на 21.02.2019 г. се проведе, потайна засекретена среща в офиса на БСП Монтана с депутата Петър Витанов, сигурно кандидат за евродепутат.
Необяснимо е ! При такива срещи се канят и информират колкото се може повече социалисти и граждани , за да се запознаят с кандидата и той да има възможност да обяви своята позиция за представителност в Евро Съюза.
Но всъщност какво се получи : Събраха се общо 18 човека в офиса на БСП, колкото една ловна селска дружина и доста трудно беше да се разбере за какво се бяха събрали, за разлика от ловната дружина , поне се разбират какво ще бият – прасета , зайци, или пъдпъдъци. Нашите бизнес-социалисти Атанас Костадинов и Камелия Трифонова обявиха : „За европейските избоpи, които са много важни за Бългаpия, тази година залагаме на нови лица“. И да де Камелия Трифонова заложи преди години на местните избори отново на „нови лица“ и така получи от 44 000 гласоподаватели едва 1500 гласа.
Трудно ми е да разбера Петър Витанов за какво е дошъл в Монтана , да го представят като кандидат за евро депутат , или да слуша на Атанас Костадинов коментари за Пламен Младенов и Сергей Станишев, или пък коментара на бащата на Камелия Трифонова , колко е кадърна и добра , за разлика от комуниста Марин Маринов Камелия Трифонова. А един доста представителен герой Иван Сергизов се изрази , че : “ Ако е зависело от него би призовал никой да не гласува в Монтанско на Евро изборите .“ Е защо е това ? ! Ама БСП не е ЕООД , за да се правят стачки господин Сергизов. Кога най после ще се изчерпи тая завист ,злоба, лакомия и простотия и бизнес блока в Монтана и ще бъдат адекватни със социалистическия идеал . Никога ! Просто трябва да се изреже тоя тумор и изчисти до край организацията, и заживее организационен живот, за да може да се бори за своите интереси . Едва ли е имало някаква полза от такава сбирка и мисля ,че тя е била само , за да може да изкоментира голямото гостуване на Сергей Станишев. Това е била целта на организаторите
Може и да ви заболи ! От горчивата истина, винаги боли! Само, че в управленските ви глави винаги витаят розови комерсиални облаци, но за възрастните социалисти никога няма да ви заболи !
Подобно деяние като тази сбирка е ново доказателство, че
Бизнес-социалистите нямат нищо общо с социалистическия идеал и партийния организацоинен живот.
 
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *