ПРЕМЪЛЧАНИТЕ ИСТИНИ НЕ СА В ПОЛЗА НА НИКОМУ

ПРЕМЪЛЧАНИТЕ ИСТИНИ НЕ СА В ПОЛЗА НА НИКОМУ

Днес България е в ръцете на най-арогантните, подкупните, безскрупулни, жестоки същества, които според мен нямат право да се наричат българи. Черната сянка, която е покрила земята българска и душите ни, и като чума ни преследва и кара младите българи да напускат това свещено място, съхранено от предците ни.. Едно смазано и маньосано общество, почти без морални авторитети и без всякакво чувство за общност е в агония. Всеки от нас усеща необходимостта, че трябва да се тръгне по друг път. Авторитарното управление на ГЕРБ ни показа за сетен път паралелната държава , която получи реална политическа форма в България, а един от главните герой, бе изпратен от парламента с овации и букет цвета. Това вече звучи зловещо. Това трябва да стресне всички разумни българи. Болшинството българи са бедните българи. Няма друг представител на тези българи освен БСП. Лоша, хулена, или каквото и да е, само тя е доказала в историята ни, че е била „доброто“ и е допринасяла проспериращ стандарт на живот. И още по важното България е била ДЪРЖАВА, силна и с авторитетна икономическа мощ дори и в света. Днес реалността обаче е доста по-различна. Западните държави и САЩ имат интерес България да е в насипно състояние, в което е в момента. Европа крепи колониалното си статукво у нас с цената на всичко. Предстоят ни след дни Евро-избори, една важна и решаваща битка не за оцеляване, а за живота ни и държавата България. Отговорността на лидерите на БСП е стратегическа, относно съдбата на бедните българи. Днес всички лични преживявания, обиди, ега няма да бъдат оправдания за грешни решения и манипулации в подготовката на изборния процес. И ако трябва да бъда искрен до край, лично аз се съмнявам, че някои от отговорни лидери на БСП ще проявят отговорност пред съдбата на българите и България. Като имам предвид Организационния председател на Партията Кирил Добрев, които непрекъснато демонстрира своеволни деяния спрямо областни председатели с напътствия си какво трябва да правят, за да укрепва и съществува либералния бизнес-социализъм, залепил се като тумор в тялото на БСП .
Липсата на средства унищожава вярата на човек в самия него, а оттам той е по-малко склонен да се доверява и на другите. Така бедните хора не се обединяват, за да разрешават проблемите си. Те все по силно затъват в отчаянието и примирението. И като допълнение на всичкото това, лидерите на БСП със своите демонстративни деяние и лични амбиции кои да бъдат и къде в евро листата допринасят смут и допълнително отчаяние сред социалистите и симпатизантите. Стига се до позорно недоволство и отказ за гласуване. Щом като при допитването до всички основни организации в страната класираха почти еднакво Ел. Йончева и С. Станишев , значи това е преценката и волята на социалистите. Няма място за коментар и шикалкавене. Лично аз не съм фен на Станишев, дори не съм го щадял в коментарите си, но идва момента на трезвата мисъл за бъдещето на БСП  и България. А че Станишев живее в либералната илюзия и това, всеки го разбра,  а това той май го осъзна вече.. Сега е времето на отговорността. Пред Нинова е кръстопътя: или на ляво, или към пропастта, друга посока няма. На Станишев мястото му e в листата , така го поискаха социалистите, така е правилно и така трябва да бъде. Кирил Добрев да укроти комерсиалните си интереси и да миряса. Вместо да се занимава с организационна дейност в Партията , той прави точно обратното, внася разкол и омраза сред социалистите. До кога ? Колко време ще го търпим ?
Ако изгубим изборите да си хваща шапката и да отива при бизнеса си. Някои лидери са загубили чувството за отговорност. Съвестта и морала са останали извън главите и душите им. Затова не трябва да мълчим, защото премълчаните истини на са в полза никому. Живеем в отговорно време, време в което всеки е със своята лична отговорност пред деца и Родина.
ИЛИЯ МИЛАДИНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *