ПРИЗИВ ЗА КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ

 

 

ПРИЗИВ ЗА КОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ

Г-н Маринов , това е твой цитат : „Разбира се изказах мнение пред  г жа   Трифонова че Обс Съвет на БСП трябва да вземе решение и отговори на публичните нападки и обиди който Златко Живков си позволи към членове на БСП и към самата партия на това откриване което социалистът Илия Миладинов съвсем услужливо му осигури !“

Нямам намерение да споря с теб или да предизвиквам заяждане, но пък имам и аз право на отговор.  Марине , няма  да позволя да пишеш неверни неща и изопачаваш истината. Това са неверни неща ,  които съчиняваш,  че г-н Живкив е използвал  обидни  думи  към членове на БСП и към когото и да е, включително и към Партията. Недоумявам защо го правиш като знаеш , че Златко Живков не способен да говори нещата , които ти споменаваш. А , че си ме предложил да бъда изключен от Партията не ти се сърдя .  Имаш право, такъв като мен няма място в такава Партия   Не мога да разбера , това е оправданието ти  за „изказаното мнение“ пред Трифонова ли е , или  допълнително да манипулираш отношение към мен и г-н Живков ? Това    Марине е доста тъпо и лесно разбираемо. Лично на мен ми беше доста трудно да разбера , ти какво търсеше до полата на Трифонова в нейната листа , а още по неразбираемо ми беше ,че непрекъснато се криеш  и  като ,  че се срамуваше от нещо . Аз лично те предложих на събрание за кмет , а ти като удавник за сламка се хвана Общински съветник да ставаш. Гласове да събираш и то за Бизнес –  Партия.  Дано да е за това , че има и още едно – дали пък си мислеше , че можеш да станеш Общински съветник и наредиш на някаква хранилка ?  Далеч съм от мисълта , че там няма да си полезен с опита си , но явно има доста неща , които трудно може да бъдат изяснени с теб. Проблема си беше твой  и си остава твой. Марине , ти „услужливо“ ни изгони от клуба / твоето помещение от УСМАТА/ , но г-н Живков уважи Гражданското ни Сдружение и  ни даде ново помещение. Трябваше ли „услужливо “ за теб и БСП /които нямаха памет дори да ни използват/ да изчакам и след изборите да  си открия клуба, че на вас така ви е изгодно ? Марине , ти знаеш моето мнение за политическите партии. Едва ли бих се съгласил на какъвто и да е компромис към тях и да пренебрегна Гражданското Сдружение , така че  още няколко пъти „услужливо „бих осигурил достъп на този ,  който  е прозрял , че бъдещето на България е в създаването на силно Гражданско Общество, не в Социалистическата – Бизнес Партия.

Марине , ние с теб май живеем в различни времена. Ти си имаш свое светоусещане , аз мое. Аз не може да имам отношение към твоето време , а и не го искам. Но ти не си въобразявай , че  можеш да влизаш и излизаш срещу мен в моето време. Така ,че нека всеки си изживее своето време  и осигури „услужливо“ спокойствие, без да  навлизаме в личното си пространство и на двама ни . Това е приемлива формула и осигурява,  да го кажем успехи и за двама ни . Дано си ме разбрал вярно и правилно.

Здраве и успехи в партийната дейност ти пожелавам !

 

Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *