САМО ЗА ДОСТОЙНИ И ИСТИНСКИ СОЦИАЛИСТИ

САМО ЗА ДОСТОЙНИ И ИСТИНСКИ СОЦИАЛИСТИ

Все повече хора в България се разделят с илюзията, че живеят в някаква идилия на надежди и очакван поносим стандарт на живот. Разбират, че ако искат да си върнат правата и надеждите, трябва да се борят за тях, а не да чакат алчните капиталисти да им определят начина на живот, кои да обичат и ,кои да мразят.
Въпросът за смисъла на живота обаче, не се отнася само до индивидуалното безпокойствие за съществуване, но и до съществуването на нацията, народа, държавата, общността! По отношение на този въпрос трябва непрекъснато да се дебатира както от интелектуалните, така и от политическите елити, но аз не виждам това да се случва в България! Не виждам и не чувам някой да започне дори да разсъждава за смисъла на съществуването на българския народ и неговата държава.
А държавността е работа на самия народ. След като не може да се справим с основите, какво искаме да строим нагоре. “ но угрозата за нашите деца и бъдещите внуци е, че пред тях ще случи смъртта на България! И всичко е толкова чудовищно и невероятно, че и небесата над нас над площадите сигурно биха извикали „Престъпници“ „Стига!”. Дано да бъркам, но имам сериозни опасения, че част от БСП – лидери, съвместно с управляващите от ГЕРБ, т.с с колониалната администрация упражняват съвместен успешен бизнес по места и ангажиране съвместно в лобита, или някъде в сенките на политическия живот текат задкулисни договорки, които са оплели целия ни елит в една политическа омерти, от която няма измъкване. Не твърдя, че съм прав, дори в случая ми се иска да не съм прав, но няма как да заобиколим виновното мълчание на БСП, което изгаря като някаква срамна тайна.
В България се води забранения в цял свят организиран геноцид срещу собствения си народ. Това напълно взривява нещата.
И става страшно !
И страшното е че, неолибералната мъгла е обхванала всички ни и всяко кътче от Родината. Дори и не разбираме, че не ние избираме, а нас ни избират в една или друга схема. Подреждат ни като пионки под какви ли не лозунги и клишета. Това идва от политическия елит печално манипулиран рефлексивно отвън и в същото време неспособен да осъзнае бързите трансформации в политическата действителност на света. Стигнало е до там, че колониалните надзиратели променят образование, исторически факти, дори променят и традициите и вроденото патриотично съзнание на българина, за геополитически цели на Брюксел и Вашингтон, които са пагубни за националните ни интереси и оцеляване на етноса ни на територията ни на нашата България. Традиционните политици и традиционните медии ще заливат с кал всеки, който излиза извън любимата им матрица на покорство и смирение.
А трябва да навлезем в сериозността и отговорността на много важен въпрос за решаване. ВСЕКИ СОЦИАЛИСТ ДА АГИТИРА И УБЕЖДАВА ВСИЧКИ БЛИЗКИ ХОРА , ПРИЯТЕЛИ И СЪСЕДИ ДА ГЛАСУВАТ НЕЗАВИСИМО ЗА КОЙ ,НО ДА СЕ ГЛАСУВА. Идват след няколко дена евро изборите и трябва много отговорно да погледнем за значимостта и отговорността за спечелване на тези избори. Всеки сам да поеме отговорността, и да гласува. Времето е сложно и отговорността ни е решаваща и за нас и за България !
ИЛИЯ МИЛАДИНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *