САЩ и Западна Европа винаги са били притеснени от православни народи да не се обединят.

САЩ и Западна Европа винаги са били притеснени от православни народи да не се обединят.

Днешните либерално – демократични елити от Европа и САЩ с европейската интеграция и неолибералните ценности постоянно налага активното отхвърляне на православното християнство в света. Залога е съдбата на Източно европейски народи, само за това , че те живеят с други традиции – духовни и морални. САЩ и Западна Европа винаги са били притеснени от православни народи да не се обединят. Тия притеснения никога не са изчезвали и винаги са били причина за напрежения и огнища на военни действия назад в историята. Днес също са актуални и основната цел е унищожаване , или колонизиране на православното християнство в Европа и Света. Цинизъм на тези ненаситени и брутални елити са надминали всяка историческа рамка , в която е възможно превръщането на света в едни свят , разрушен и с намалено население от „златния елит“. Та се питам : ние къде сме се юрнали към англосаксонците и световната финансова олигархия ? Явно Борисов и неговата партия извършиха най-голямата манипулативна операция да заблудят достатъчно баламурници в българското общество, че ще бъдат някаква алтернатива на векуването на България като мафиотизирана и масово корумпирана държава, че са „граждани за европейско развитие на България“.Да бе ! Видяхме се като какви европейски граждани станахме !
Г-н Борисов и неговата лична партия са функция и фактор на тази картина. В политически план те носят главната отговорност за това състояние на нещата, защото те управляват страната повече от 11 години, за което достигнахме до този разпад на правовия ред, законността, нормалността в българската държава. и незапомнен геноцид.
Ние нямаме държава, а територията, в която оцеляват най-мазните и удобните за ГЕРБ. Територията, която си отглежда дъбилен електорат, а нарича майките на българските деца “зли и агресивни“. Индустриалният ни интелект – техници и инженери и болшинството млади хора напуснаха Родината и се реализираха в чужди икономики. Некомпетентните и корупционни практики на интересчииска коалиция доведоха България до самото дъно на всички обществени и статистически оценки. Намаляващият ни народ, с най-ниска продължителност на живота в Европа и най-висока смъртност в света, е поставен в условия на повсеместна корупция и феодално – олигархични зависимости. До кога българи , до кога ??! До кога ще продължава тази вакханалия от вкопчили се във властта на територия, в която се упражнява геноцид спрямо българското население. ДО КОГА !?
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *