СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ГОСТУВА В ЛОМ

Ние, българите, непрекъснато имаме среща със съдбата по време на всички политически избори. Друг е въпроса до колко разбираме важността и значението на вота ни за съдбата на бъдещи поколения и България
Избирателите на БСП със сигурност мислят различни неща за Станишев.
Отчайващо и доста глупаво е да се наблюдаваме как едни недостойни отношения на личностна основа се представят като битката на неизяснено консервативното ляво срещу председателя на ПЕС (в лицето на Станишев). Всичкото това е куха, без каквато и да е основателна стратегия, или причина за успешни изборни резултати. Нинова няма никаква политическа философия, нито елементарни познания за световните процеси, които могат да бъдат отражение в България от деянията си против Станишев.
Но хората от БСП не са много взискателни към лидерите си. Те считат, че партията ще преживее всеки един лидер, заедно с неговите големи успехи и грешки.
БСП не е лидерска партия, но председателя и трябва да има качества, да общува и организира партийния живот и най-важно да има стратегически поглед за бъдещето на Партията, упражнява контрол за устава и същевременно да носи отговорност за цялостната дейност на БСП.

ИЛИЯ МИЛАДИНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *