СПЕЦИАЛНО ЗА „БОРЦИ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ“ – МОНТАНА

СПЕЦИАЛНО ЗА „БОРЦИ ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ“ – МОНТАНА

България е в задълбочаваща се криза на легитимност.
Партийният модел у нас явно навлиза в очевиден крах. Но, ако си представим, че следващия модел, трябва да е толкова проамерикански или склонен сляпо да изпълнява указанията на Брюксел, не виждам особена разлика. Ще се смени тази мафия, за да дойде друга, които ще са същите послушковци и верни на Вашингтон и пъпешите от Брюксел. Влиянието и опеката от външни сили позволява на колониалните ни надзиратели и разни забогатели от грабежи и далавери тарикати да правят каквито си искат своеволия и безобразия с покорния и търпелив български народ. Стресът и мизерията в България са фактори, изкуствено създавани и насилствено налагани против волята на хората. Въпреки всичкото това, в последно време народът показва сериозни признаци на пробуждане. Все още фактора „страх“ и „апатичност“ са основния проблем да нямат интерес да излязат на улицата на протест и потърсят отговорност на лакейте на Вашингтон и Брюксел и стават неволни и доброволни клакьори, участници в налагания им „демократичен” спектакъл, на които сценаристи са върхушката на партия ГЕРБ.
„Организираната престъпност има корумпиращо влияние върху всички български институции, включително върху парламента, правителството и съдебната власт. В резултат на това, организираната престъпност е увеличила влиянието си и е в състояние да действа буквално безнаказано”, сочи в доклад още през 2005 г. Джеймс Пардю, посланик на САЩ в София.
И се очерта една нова реалност, огъната под тежките въпроси :
Да останем наведени и примирими към беднотията, несигурността и организираната престъпност, покровителствувана от нашите колониални надзиратели, или да въстанем на улиците и да пометем цялата крадлива, слугинска паплач и върнем държавата си на нас българите. А за да се постигне това е нужно да се възстановят традициите и нравствените ценности на нацията, които са в основата на нейното съществуване. Идеолозите на Западния либерализъм ни накара да повярваме, че единствено ние сме виновни за собствените си нещастия, които се случват заради недостига ни на умствени възможности, способности или генетическо покорство и смирение. В резултат вместо да въстанем срещу икономическата система и колониалната администрация, ние започваме да се занимаваме със самоунищожение, обвинявайки за всичко самите себе си, което ни доведе до състояние на жалко смирение, водещо покрай другото и до бездействие и покорство. Затова и многократно казвам , че днес имаме голяма нужда от Будители, а не от красивоговорящи манипулатори – политици. Разбира се, че не бива да обвиняваме целокупно народа си за пасивност, а упорито да „пробуждаме“ истината за българския национален и цивилизационен Европейски корен, дал писменост на милиони хора. Уважаеми „Борци за справедливост“, вие сте едни от първите БУДИТЕЛИ в Монтанския регион, бъдете търпеливи оптимисти и „чисти“ граждани, проповядващи истината и нетърпими към всичко , което е против интересите на гражданите и селището в което живеят.
И така, съвременни Западни политици, господа управляващи, колониални надзиратели, партийни лидерчета, разни там, бизнес – социалисти, дребни тарикати не си въобразявайте, че още дълго можете безнаказано да ограбвате, рушите и използвате държавата ни, тя е и наша, за да не се сблъскате с – „насъбралата се огромна народна ярост, която в българските традиции може да бъде успокоена единствено с кръв, с отмъщение – безусловно, жестоко!…“ /проф. Л. Георгиев/

ИЛИЯ МИЛАДИНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *