ТЕЗИ ИЗБОРИ МОГАТ ДА БЪДАТ НАЧАЛОТО ЗА ИСТИНСКА ПРОМЯНА В БСП МОНТАНА

ТЕЗИ ИЗБОРИ МОГАТ ДА БЪДАТ НАЧАЛОТО ЗА ИСТИНСКА ПРОМЯНА В БСП МОНТАНА
––––––––––––––––––––––––––––––––
Ако някои решат да потърсят своята истина и да даде гласа си за десните партии сигурен съм , че ще видят там едни богати хора и едни бедни работещи за оцеляване . Еми нека да си види при кои от тези ща застане .
–––––––––––––––––––––––––––––––––
Да си го кажем направно : ясно е, че изгубваме България. Голяма част от
България е тотално обезлюдена и това е с параметрите на катастрофа.
Огромни пространства, цели села са тотално обезлюдени, това е
апокалиптична гледка. Реалността е видима за всеки, който има ума и
смелостта да вникне в настоящето, за да прозре бъдещето, следващо от
същото това настояще , за да му стане ясно какво ще остане от България и какво ще се случи на нас българите .Но все пак пред всеки парламентарен избор има блясък на надежда , че настанало е време нещо да се промени. Е как уважаеми приятели може нещо да се промени , като болшинството от нас гласуват за десни партии. Това е необясним парадокс – бедни да гласуват за богати , за тези , които ни направиха колониална страна и ни хвърлиха в блатото на отчаянието и бедността . И пенсиите им са по-мизерни и от социални помощи в някоя африканска държава. Да не си помислите , че не разбирам , защо не гласувате и защо гласувате за десните ? Зная го ! И за съжаление нямам право да ви упрекна ! Нещо в БСП е объркано , но това е временно . Ние няма да гласуваме за „обърканите“ , а ще гласуваме за столетния идеал на тази партия , която е доказала , че може да построи България и в нея да живеят справедливо българи , и осъществят мечтите си за деца и внуци . Това е правилното и цялата истина . Ако някои решат да потърсят своята истина в десните партии сигурен съм , че ще видят едни богати хора и едни бедни работещи за оцеляване . Еми нека всеки да си види при кои от тези ща застане .
Тези избори могат да бъдат началото на истинската промяна за Монтана и района и заради това трябва да гласуваме с ясното съзнание за отговорност с бюлетина № 33 . Да се види, че точно ние трябва сами да се опитаме да променим живота си , а не да чакаме някой друг да го направи.
Наш дълг е не да оцелеем , а да запазим българщината . Да запазим културата си и да се научим да живеем.
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *