ТОВА , КОЕТО Е НАПИСАНО Е ВЯРНО И ЩЕ ГО СПОДЕЛЯ ДО КРАЙ 2 част

Споделям лично мнение и позиция , и съм уверен , че многото от вас ще се замислят сериозно и преценят собственото си отношение и позиция за съдбините на децата и внуците си , и България. Изразено е в две части , за да не отегчавам
с дълго писане. Предварително ви информирам , че нямам цел да агитирам за изборни нагласи към политически формирования. Моята мисия е България !
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ТОВА , КОЕТО Е НАПИСАНО Е ВЯРНО И ЩЕ ГО СПОДЕЛЯ ДО КРАЙ
2 част
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––-
През последните тридесет и две години, явно и натрапчиво, откриваме почерка на
световните колониални системи , които с изградените си исторически стереотипи за
промиване на мозъците и насаждане на колониална идеология на завладяваните
народи действат така, че те да забравят културата и традициите си, да не могат да се
ориентират, кое е добро и кое зло, да търсят надежда и упование само в новите си
„приятели – благодетели “ Това ви е познато вече нали !
Доживяхме времето политици и граждани да се примиряват с преструвката за
функциониращо общество и надежда , че в бъдеще ще живеем в ЕС прекрасно и това е
единствено възможна истина. А всъщност живеем в една абсурдна робска анархия на
властови колониален произвол. Едва ли в историята си българите са оставали в такава
безизходица, лъгани и унижавани от всякъде, без никакъв шанс и лъч надежда да
заживеят в своята държава България.
Но нека да минем към същността на проблема :
Нека напомня – нямам цел да агитирам за изборни нагласи към политически
формирования.
Притеснява ме , че модела на една колонизирана държава с особена
геостратегическа важност за янките е готов и ще пристъпи към изпълнение със
следващите парламентарни и президентски избори. Съюз на елита с империята е
закрапен . Ето защо системата на капитализма е вечна и тя по принцип не е нищо друго, освен модернизиран вариант на древното робство и интереси. Системата е работела с векове , но винаги с периодични финансови и икономически кризи. Пред прага сме на енергийна криза , която като ураган ще помете икономиките на много Европейски страни и ще рефлектира върху социалният живот на хората. Цените на тока и парнато за някои от нас ще бъде непосилни да плащат. До дни това ще се случи . Нека Борисов „уреди“ от американците и руснаците по евтин ток и газ. Борисов и останалите енергийни капацитети , заедно с политическата мафия трябва да се хвърлят в „гьола“ в Белене , а защо не и до острова да отидат. За това заслужават !
Кое ме безпокои ?
– Безпокои ме , това че ЕС превърна членството ни в абсолютна религия, включително с репресии срещу нас , ако сме против решения на ЕС. Излизането от съюза се превръща в ерес. А страна ни се ограбва чрез други механизми – изкупуват местни монополи, търговски вериги, сключват се неизгодни договори с дълъг период, които не могат да се сменят при смяна на властта.
Еврофондовете и високо платените служби в ЕС са шепа чиновници и те са щедри с мълчанието и подкупът на елита ни. В замяна се завзе пазарът на страна ни в полза на западните корпорации. Това става чрез електроснабдяване, водоснабдяване, топлофикация, чрез западните стоки монополно налагани в търговските вериги, недостижими за местния бизнес . Чрез изкупуване на медии и т.н. Чрез по-високи заплати Западът прибра най-добрите специалисти на Изтока и така гарантира трайно изоставането ни.
– Безпокои ме , това че в навечерието на поредните, трети за тази година, парламентарни избори, България е изправена пред ужасяващата вероятност да загуби и последните малки нишки на националния си суверенитет, изоставяйки националните си интереси в полза на американските стратегически планове и цели. Ще позволи ли народът ни това да се случи?
Какво имам предвид :
1. Наблюдава се „натовизирането“ на България , или превръщането ни от фиктивен в активен член на Северноатлантическия алианс. Актуалната стратегия на САЩ включва активация и непрекъснати провокации в Балтийско и Черно море срещу Русия. Тази стратегия няма как да се осъществи ефективно без твърда и безусловно лоялна и активна евроатлантическа власт в България. С една дума явен враг на Русия.
2. В България вече пристигат млади хора, които са образовани и формирани като личности на Запад? Това вече е нещо друго. Впрочем нищо ново, защото практиката елитите на васалите да се образоват в страна господар идва още от Древен Рим, че и преди това. На политическо ниво трябва да признаем, че за съжаление протестите срещу режима на ГЕРБ, в които хиляди от нас участваха, бяха използвани като повод за подмяна на политическия елит у нас. И това вече се случва.
3. Следизборна конфигурация на властта с участието Кирил Петков и „Демократична България“ ще отвори пътя на Северна Македония в Европейския съюз, за сметка на българската история, национална идентичност, национална сигурност и дори и заплаха на териториална ни цялост.
„В настоящата геополитическа обстановка САЩ отчаяно се нуждаят от най-скорошно приемане на Северна Македония в Европейския съюз, за да ограничат всяко потенциално руско и китайско влияние на Балканите. От една страна целта е да се пресече транспортната линия, която китайците изграждат от Солун до Будапеща (и която минава през Македония), а от друга страна да се ограничи още повече Русия и да се заздрави южният фланг на НАТО.“ – това го коментират известни анализатори.
4. Независимо дали ще вземе 4 или 20 %, проектът на Петков и Василев, базирайки се на личната харизма, политическия хаос , политическата неграмотност , безизходица от политическо его и наглост , избирателя, ще осигури необходимата конфигурация в Народното събрание, от която ще е налице важен за САЩ резултат. За тях е важно в бъдещия парламент депутати с дясна ориентация , зависими от лидерите си да защитават при необходимост и диктат на САЩ при гласуване интересите на господарите.
5. Това пък за наивници ли е ? – „десни инструменти, които да постигат леви цели“,това едва ли го има в света да е проработило . Едва ли има капиталист , които да се раздава за „леви цели“. Инцидентно – да , пред избори , празник , но непрекъснато е изключено .
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Колко много е необходима днес истинска Социалистическа партия . Лидерите им лишихте от политическия живот социалистите и обществото още дълго ще страда заради тяхното политическо безхаберие , некадърност и безотговорност. Вашето бъдеще е – малка брокерска организация до 10 %. Успех ви желая ! Колко много е необходимо хората да разберат отговорността за съществуването на Родината ни и на нас самите. Там където са били американци , никога добро не се е случвало.
Хора ! С всяка политическа и религиозна ориентация – Българският политически живот преживява тежък исторически момент и ако той не бъде осъзнат като отговорен, е възможно да се случат непредвидими събития и явления , които ще са фатални за България. Ние трябва да принудим хората във властта и политиката да се съобразяват с нас. Да имаме контрол върху всяко отговорно тяхно решение. Бдете българи !
Би трябвало да се възприеме разбирането, че независимо от различията си , всички заедно сме българска нация. Българи – това сме всички ние в единение и живеем на това географско място наречено България.
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *