ТОВА ЩЕШЕ ДА БЪДЕ МОЕ ИЗКАЗВАНЕ НА 17 та ОБЩИНСКАТА ОЧЕТНО ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА БСП МОНТАНА

ТОВА ЩЕШЕ ДА БЪДЕ МОЕ ИЗКАЗВАНЕ НА 17 та ОБЩИНСКАТА ОЧЕТНО ИЗБОРНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА БСП МОНТАНА
Осъзнах , че :
/ 1. Заслужено не бях допуснат на конференцията , заради това , че бях изключен от БСП
2. Осъзнах , че това което се случва в БСП Монтана не може да бъде истинско социалистически мероприятие , или форум.
3. БСП Монтана представлява едина разпадаща се организация без идеология и нищо социалистическо. Местните лидери и „Позитанските парашутисти“ /ако има такива/ знаят, че имат сигурни някакви гласове и единственото им притеснение е кой, как ще успее да се впише в изборната листа без да се интересува за съдбата на електората и бъдещето на Монтана.
4. Разбрах, че на мода е алчният простак – „бизнес- социалистът“ и абсолютен парадокс : колкото си по-компрометиран и нагъл, толкова по-нагоре расте в партията. /
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Едва ли има съд в света, които да отсъди човек без да го изправи пред съда , или призове , информира ,че ща бъде съден. Само аз съм съден и отсъден без никой да ме информира за това , нито устно , нито писмено . Става дума за изключването ми от структурите на БСП Монтана от Общински съвет на БСП Монтана. Само Камелия Трифонова с верните си подбрани послушници и идеолога на феодалния партиен режим Кирил Добрев и бизнес – съдружника на олигарха Васил Божков Атанас Костадинов – депутат, могат да го спретнат това . Интересно ми е от какво се притесняваха и криеха причината за изключването ? Причината е : активно ги разобличавах , критикувах деянията им, които нямаха нищо общо с партийни мероприятия и партийно строителство и грубо нарушаваха устава .
Много наглост и безочие със самочувствие за безнаказаност и дълбока увереност в утвърдения вече партиен феодализъм и същите стигнаха до там да се вживяват в образа на Партията, а обикновените социалисти го имаха като електорален материал. А всъщност тия лидери са обикновени активисти избрани от нас работници – организатори , представителни защитници на онеправданите трудовите хора, които трябва да организират борба срещу капитала и борба за социална справедливост. Никой не ги е назначавал , или избирал за съдии, или каквото и да е, за да раздават присъди , изхвърлят неудобни социалисти от ръководните структури на организацията. Това си е чисто феодално самоуправство и наглост от представителната тройка на Монтанската бизнес буржоазна „социалистическа“ партия.
Не споменавам , и никога не съм разчитал на „Позитано“20 , тъй като организационен секретар е самия Кирил Добрев. Там са само бизнес интереси и нищо повече. И питам, има ли някой достоен и истински социалист, който да се съгласи тая сволоч от капиталисти и блюдолизци да го изключват от БСП. Всеки социалист може да бъде изключен от БСП само и единствено от низовата партийна структура на тази организация , която го е приела в партията , другото е ново феодална измислица за „прочистване“ на непокорни с политиката им.
Така , че аз не мога да бъда изключен от БСП , от капиталисти и група подбрани интересчии. Няма никаква логика капиталисти и манипулирани и феодализирани либерали да решават съдбата и живота на социалисти с 50 г стаж в Партията . За мен това е истината и тя не може да бъде друга и по устав и по логика.
Г-жа Нинова ,
приветствам Ви с добре дошла в .град Монтана. Става дума за истина, която трябва да споделя с вас за Монтанския проблем , мнения и позиции , които многократно са изпращани с многобройни писма до вас , но за съжаление отговори до сега нямаме.
Създадохте проект „Визия за България“, но не осъзнахте с кои и как ще изпълните този проект. С такива ли като Кирил Добрев , Атанас Костадинов и Камелия Трифонова ли ще го изпълните ? Още по важното е , че БСП трябва да бъде на власт , за да го изпълни . За да бъде на власт БСП , ръководството й трябва да положи къртовски труд по организационни мероприятия, за да върне доверието на хората в действителна лява партия ,загрижена за България и социалната справедливост. С Кирил Добрев ли сте очаквали да го направи ? Добрев се опита и дори успя на места да направи само условия за бъдещи бизнес проекти на хора , които вече са зависими от него и през септември ще ги използва в предстоящите избори. Г-жо Нинова , точно това е и проблема на Монтанската организация. К. Трифонова , А. Костадинов и К. Добрев обезличиха и феодализираха монтанската организация като изгониха от Общ. съвет всички читави и достойни социалисти и в организацията останаха само селски председатели и някакви елементарни интересчии.
Способността на хората да мислят сами за себе си днес в условията на падемия е парализирана, защото са достатъчно изплашени. БСП трябва да стане фактор на надеждата и спомогне за организира на силно гражданско общество . Аз лично имам доверие във вас , че вие може да осъзнаете критичната ситуация в която се намира БСП и България и създадете условия за организационен живот в организациите . Важно е БСП да се обедини с Гражданските организации и всички леви политически формирования и стане народна и масова партия, за да има възможност да върне суверинитета на България и възстанови силна съдебна власт. Трудностите са невероятно големи и отговорни. Много е важно до вас да има силен и отговорен екип, които да Ви помогне да спасите БСП и България. Настанилите се капиталисти не трябва да са в ръководството на БСП и структурите и. Нека има богати капиталисти като членове и симпатизанти на БСП , но в ръководството …… НИКОГА !
И последно : монтанските социалисти няма да приемат “ Позитански парашутист“ за депутат както беше Атанас Костадинов , а ние си имаме кадърни хора и ще си ги излъчихме НИЕ от Монтана.
Успех г-жо Нинова ! Пожелавам Ви здраве ! Чака ви много трудна и отговорна работа
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *