ТРУДНО МИ Е БЕ ХОРА , НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ТОЧНО КАКВО ЗНАЧИ „евроантлантически ценности „

ТРУДНО МИ Е БЕ ХОРА , НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ТОЧНО
КАКВО ЗНАЧИ
„евроантлантически ценности „
=======================================
/ моля да ме извините : в статията има груби изрази , но те са
в синхром с темата на статията /
………………………………………………………………………………………………………………..
Аз чистосърдечно заявявам, че не мога да разбера какво означава „евроантлантически ценности “ ?! Какви са тия ценности ? Къде се намират , или ги има , за да видя какво са . Онзи със седемте апартамента от ГЕРБ най – често ги управляваше тия „ценности“ , та да не би да са там около апартаментите , знам ли ??!! Доколкото ги подразбирам тия
„евроантлантически ценности “ се движат . Движат се в Западна Европа и САЩ. По другите краища на света не съм чувал да са били . Понякога си задавам въпроса – да не би , тия „ценности“ да са превърнали Партиите в частни групировки, приватизирали властта и сами да се радват на тия „ценности“. Така си мисля ! Сигурно може и да не съм прав , но всичко така ми изглежда : за едни има мизерия , несигурност и беднотия , а за други има „ценности“. Е несправедливо е ! Наскоро разбрах много лоши и невероятно недообмислени Западни и Американски ценности и разбрах как и защо държат толкова на тая идеология на неолиберализма . То било много простичко и отдавна известно при тия западняци – АБЕ ЧИСТА КРАЖБА СИ Е от други народи . Това било „евроантлантически ценности “ , аз си мислех и търсех , някакви морални и етични човешки ценности . КРАЖБА ! И винаги от столетия ги е имало тия „евроантлантически ценности “ И не може да не се запитаме , защо Европа и Америка откраднаха фондове на Русия. Русия имаше депозит в европейските финансови институции пари , които бяха техни. Тези пари идваха от продажбата на енергийни продукти на Европа и държаха парите си в европейските институции. С една дума , тези пари бяха печалбата на Русия . И това , което направи Европа и Америка , чрез конфискацията на тези пари бе чиста КРАЖБА . Излезе, че взеха суровината от Русия , но не я платиха. С Декрета , които постанови Путин е истинското решение за Русия. Ама чакай сега Русия да не е балък , че да дава газ и петрол без да се заплаща ?
Това ще бъде бъдещето на търговията с Русия. Защото Русия не се доверява вече на Европа след кражбата на 285 милиарда долара и около 320 милиарда от янките от руските сметки. Те никога вече няма да повярват на крадливите европейци и американци , на тия с „евроантлантически ценности „, и никога няма да търгуват с друга валута освен с рубли. Европейците много добре пропагандират за пазарната икономика . Имаш рубли отиваш , плащаш си и получаваш газ , петрол , или метал от Менделеевата таблица . Точка !
И още едно не мога да разбера ! И очаквам някой да ми обясни и помогне да го разбера , за което ще му бъда благодарен .
Иван Георгиев Грънчаров – го е пресметнал и написал това .
– / с това писание добих представа що за народ сме и заявявам, че не мога да разбера как толкова очевидно нещо не се разбира от хората. Колко още ще копаем в ямата и колко години ще бъдем роби ./
––––––––––––––––––––––––––––––––––
“ Вече 18 Години Членуваме в НАТО! За това време сме дали по една Вноска на година- 1 Милиард ДОЛАРА, или общо- 18 Милиарда! Четири Американски Бази, всяка по 250 Милиона на Година- ПРОПЪСНАТИ ПОЛЗИ, е Равно на Милиард. По 18 години, прави още 18 Милиарда! 2 Милиарда за Самолети !!! Парите ОТДАВНА са Дадени, Самолети НЯМА,НЯМА И ДА ИМА. Т.е.- ПАРИТЕ са ЗАГРАБЕНИ. По ЗАПОВЕД !? на САЩ(НАТО), ОПРОСТИХМЕ на Ирак- 2 Милиарда. По ЗАПОВЕД?! на САЩ бяха УНИЩОЖЕНИ Оръжия, Техника, Военна Инфраструктура и Боеприпаси, за около 60 Милиарда. Хиляди Самолети, Въртолети, Танкове, Бронемашини, Автомобили, Складове , Казарми. Или, за 18 години, дадохме на НАТО- 100 МИЛИАРДА ДОЛАРА!!! И КАКВО ПОЛУЧИХМЕ, В ЗАМЯНА?!? Сега ни е Останала Военна Техника, за около 5-6 Милиарда и ни Натискат и нея да я ПОДАРИМ на Украйна!
АНАТЕМА, НАТО, АНАТЕМА !!! „
–––––––––––––––––––––––––
Чакайте има още :
Около 3 милиона българи – индустриален интелект : учени , лекари ,инженери , техници , специалисти и какви ли не образовани българи , завършили образувание в България , но принудени да избягат и работят в конкурентна чужда икономика на стойност 160 милиарда долари за 30 години . А за още колко години ? А генетичния интелект на децата им ? И него трябва да се сметне ! Общо около 380 милиарда долара ни струват „евроантлантически ценности “ . Трябва да не пропуснем и българското злато и други суровини , изнасяни от България – незнайно колко струва – над трильон долари . И какво стана ? И какво остана за нас българите ? Да , ама някои ще кажат НЕ ! Ние си плащаме и ще продължим да си плащаме , но сме независими от Путин . Браво ! Браво българи и дебили !
А , дали свикнахте , и дали приехте Македонската вандалщина. Ще свикнете и с нея !
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *