Трябва да се разделим с илюзиите си по отношение на партията БСП

 

Трябва да се разделим с илюзиите си по отношение на партията БСП

 

Сложни времена ! Времена в които всичко е объркано , често променящо се и лошото е това , че  незнайно и несигурно сме застанали пред бъдещето си . Дълбоко сме омерзени и гневни за погубената ни в колониално робство  Родина.  Нашите предци не ни я оставиха в такава положение. А това не се прощава и не се забравя !

Мисля , че е необходимо в това сложно и противоречиво време в което живеем да знаем истината за причините  и за нашето разделение и за нашето колониално вече робство .

В обществото постоянно се пораждат илюзии и слепи надежди, че е възможно да се направи нещо съществено, което да премахне абсурдите на живота и той да поеме по нормален път. Тоест, да заживеем нормално . Отчитат се причини и грешки, ала не тези, които са реални, важни и които реално причиняват българските нещастия. Защото пропагандата и тези, които я произвеждат, нямат абсолютно никакво намерение и желание да говорят истината и да отварят очите на българите ,  нито пък да ни осветяват за самите причини!

Злонамерените деяния спрямо народа ни са фокусирани и основани на трудно оспорима фактология  на   геополитически интереси  за териториалното място наречено България. Не искам да навлизам в подробности ,  които са известни на всеки му от това , че България е колониална страна и се управлява  от посолството на янките . Бедите са големи и значителни при тези обстоятелства за нас останалите българи в България. За бъдещето е не сериозно да се говори ,  защото  в такова състояние цялото наше многострадално общество  се чудят защо сме потънали в блатото на отчаянието и всичко много трудно се променя ,  но все пак съществува и надеждата .  Но трябва да се знае и помни: никаква промяна не е възможна без истинска лява партия с автентична лява идеология. Партия, която да се възприема от обществото като алтернатива и наистина да бъде алтернатива; която ще дойде на власт не заради амбициите на лидера си да стане министър-председател, а защото е водена от своята идеология да извърши истински политически, икономически и социални радикални промени в устройството на обществото.

Факт е вече , че  БСП бе превърната в еднолична, командна, лидерска организация с резултат дълбоко разделение в партията и реална заплаха за самото й съществуване. По места БСП загуби доверието на хората поради компрометиращо поведение на не малко представители на партията  ползващи „услугите“ на  ГЕРБ при усвояване на различни европейски фондове.

Трябва да се разделим с илюзиите си по отношение на партията БСП. Време е да се направи нещо ново и истинско, което да даде надежда на левите хора в страната. Те очакват леви политики. Време е !

Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *