Уважаеми съграждани

Уважаеми съграждани ,
Има времена, в които хора , съграждани с различни политически индентичности се налага да се обединяват. Затова днес отново сме тук да изразим гражданската си позиция по стратегическия проблем за Монтана . Тук сме за да победим , за да се спасим ние, нашите деца и нашия град Монтана.
По всичко личи , че ние протестиращите гражданите сме единствената алтернатива и надежда на гражданското общество на Монтана ,, да го защитим от
инсталация , която ще отрви въздуха ни и отрови нас и идните поколения. Монтана трябва да я съхраним чиста и красива за нашето идно поколение. Това е наш дълг и отговорност. . Възхитен съм от морала , достоиството ви, че успяхте да победите страха, преодолеете различията си и сте готови да воюваме до край за победа. Победата е важна и знакова. Тя трябва да се превърне в наказателен урок на всеки , които дръзне да излезе , независимо с какво срещу интерисите и здравето на гражданите в Монтана. На път сме да се обособим като граждани убедени, че само с всеодайност и непоколебим граждански протест ще постигнем заедно обща цел в интерес на обществото и града в които живеем.
Това значи ядро и начало на гражданско сдружение, което трябва да стане фактор и корегир на местното самоуправление , обществен закрилник на онеправдани граждани и ценители опазващи инфраструкурата на Монтана. Това нещо ще бъде мощна автономна организация, която ще бъде обществено необходима в бъдещето за хората , живеещи в този град. Всички тия партии, ще се сринат и отиде в кошчето на историческата забрава. Вижте отсреща – това е офиса на БСП. Политическа формация , инкубатор на многото други политически формирования взели дейно участие в грабежа на националното боготство строено и създадено от българи, същите помогнали и съдействали за колонизиране на България . Приютила в ръководството си милионери . ГЕРБ – формат на немски фондации и неуспели партийци от БКП. Не мога да я определя като партия , защото си е бекапейско-милиционерско-олигархичния елит, т.е колониални надзиратели с добре платена половин милионна администрация, заменили старата БКП в епохата, „когато се усвояваха еврофондовете“. Управлява ни мафиотска система, интегрирана в държавната власт, и нейната единствена цел е тоталната и безнаказана злоупотреба с национални и европейски финансови средства, както и интереси за собственото й оцеляване.
Разбирате ли колко е важно ние гражданите да победим ? Защото сме единствените , които можем да го направим това. Не можем да разчитаме на никои. Ние сме едиствените , които трябва да отвоюваме тази победа и то с цената на всички позволени и непозволени начини и средства. Нашата борба е подвиг ! Бъдещи поколения ще го оценят това. А предците ни ще ни допуснат гордо да застанем до тях , дали си живота за свобода и по добър живот в Монтана.
И Питам : Ще се борим ли за победата до край ??!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *