УЧУДВАЩО Е ЧЕ ДО ПОСЛЕДНИЯ СИ ЧАС РОВЕХА КЪДЕ ЛИ НЕ , ЗА ДА НИ ГАРАНТИРАТ РОБСТВО И ЗАВИСИМОСТ

УЧУДВАЩО Е ЧЕ ДО ПОСЛЕДНИЯ СИ ЧАС РОВЕХА КЪДЕ ЛИ НЕ , ЗА ДА НИ ГАРАНТИРАТ РОБСТВО И ЗАВИСИМОСТ
========================================================
Корумпираната държава с невежи безумци , които трудно могат да излязат от деменция е по-лоша от просто дивия капитализъм.
……………………………………………………………………………………………………………………
Историята ни сблъсква с из вечната истина, че човек е създаден за да живее в хармония с природните закони и в съзвучие с житейските правила и морални норми. Винаги, когато простосмъртните политици започват да се изживяват като изключителни и всемогъщи в края на краищата се формират в обществото като лицемери и измамници
Ако трябва да започнем тази много сериозна и отговорна тема за лицемерието и измамата, то дали трябва да премълчаваме и да бъдем толерантни към тези явления ? Само да го кажа : Корумпираната държава и невежите и управници е по-лоша от просто дивия капитализъм. Примера е съвсем пресен с последните управляващи .Тия харвадски специалисти срутиха държавата изцяло. Колко бедни и беззащитни бяхме , тия няколко харвадски капацитети ни докараха до мизерстване , сигурно и до измръзване. Учудващо е ,че до последния си час ровеха къде ли не , за да ни гарантират робство и зависимост. И ние мълчахме и ги търпим още , а и ще ги допуснем до избори . Е !……. що за хора и народ сме ???!! Тия , ако ги бяхме оставили да вилнеят из страната ни , имаха за цел да ни скарат смъртно с Русия , а щяха наесен и да обявят война на нея. Само един еничар от харвард може да го направи това и да унищожи вековна връзка и традиция между два народа
Нека изкажа и мнение за нас самите :
най-потресаващо е нашето мълчание. Страх. Егоизъм. Безразличие. Приемаме случващото се за нещо нормално. .
Объркани , изоставени, излъгани от собствените си лидери и управляващи , научавахме за поредната им далавера ,безстопанственост , или направо грабеж , но само толкова ни стигаше смелостта и волята на протест да изпсуваме или по съседски да прокоментираме и след това смирено се прибрахме по домовете и замлъквахме в очакване на следващото утро да е по късметлийско . Но и в утрото ни остана бурята в душата.
А защо да мълчим и не осъзнаем и си кажем просто истината – за всичко онова за което се случва в живота ни ? Ние българите сме грамотни хора и всичко разбираме и знаем , че държавата ни е колония заедно с нас на новите американски господари . Но това не значи ,че трябва да измираме като нещастни роби ! Трябва както предците ни да не се примиряваме , а борим за интересите и свободата ни . Но не това да го споделяме със съседите , а на площадите , на гневни протести . Там , за да усетят тия другите , че не искаме колониално робство , а свободна , социална справедливост и независима България. Много пъти го казвах , че премълчаваме ли , и страхуваме ли се от истините, добро няма да видим , защото , ако мълчим , така смирено продаваме душите си и остава само кръста ни на рамото, които трябва да носим до края си. В живота няма неплатени сметки. Съдбата на нас определи друг да плати нашата сметка. Сметката ще ни я плащат нашите деца и внуци. Затова е толкова безпомощното страданието на душите ни. Затова и кръста си ,които носим сега е толкова тежък. Ние сме грешници пред нашите предци и родна България. Пред нас се открива нова възможност , ,нова надежда да променим живота си с избиране на верни на народа народни представители за парламента. Но не забравяйте , че живеем в капиталистическа система , която манипулира и подкупва , гласът е условен термин, а изборите – само формален акт.
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *