Честита 2016 г. членове на клуб „Огоста“2015

МОНТАНА

Уважаеми приятели , другари , колеги , уважаеми дами и господа членове на клуб „Огоста „2015 Монтана.
Честита Новата 2016 година! Да е здрава, да е мирна, да носи благоденствие и радост на България! Да е честита на всички приятели истински българи, които ще пожелаят и започнат битката за България, защото само в духа на нейната история и култура ние постигаме смисъла на нашия живот! Не бива да изоставим родната България, а ние да изчезнем като етнос. Бъдещите поколения няма да ни простят това . Ние сме отговорни за бъдещето на България и българите.
Но в настъпващата 2016 година България трябва да отбележи и друга юбилейна годишнина – 140 години от славното Априлско въстание през 1876 година, в чиито пожарища възкръсна като народ, събуди своята исконна самородност и се опита самостоятелно да въплъти в действителност идеята за народния суверенитет и националната самоличност на България.
Затова като помним срама на 1396 и оставим пепелта в историята нека вземем огъня на Април 1876 година и да започнем новото българско възкръсване! България има тези сили и тези личности, но те трябва да заяват своята единна воля и дух за възвръщане на достойнството на народа и държавата ни.Нека утре се обърнем на изток и заедно посрещнем слънцето. Слънцето за нас винаги изгрява от изток. Време е !
INTER

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *