Ч.Р.Д СТАНИШЕВ

Ч.Р.Д СТАНИШЕВ

Др. Станишев
Човек се ражда като изгрева на слънцето, чист и непорочен дошъл под слънчевите лъчи не по негова желание. Хората се раждат равни, но също така различно индивидуални. Всеки от нас си избира как да живее, всеки го прави това иска ,или не иска.
Да живееш не е твоя собствена идея. Дошъл си че трябва да те има на тази невероятна планета „Земя“. И за отплатата за това ,че си тук на това красиво съчетание от природните дадености , вселената ни е кодирала и задължила да продължим човешкият род, и предадем на идното поколение, навици и традиции на етноса от които сме. НИЕ НЯМАМЕ ПРАВО ДА ПРОМЕНЯМЕ ТОВА. Човечеството е еволюирало, благодарение на проблемите, с които се е сблъсквало и му се е налагало да търси нов начин на мислене и отношения помежду си, чрез който да ги преодолее и оцелее.
Но Вие Др Станишев имате и нещо специално да вършите по жизненият си път, защото така е определила съдбата ви. Има дни, в които сядаш и се пазариш с миналото си. То се настанява около теб, а трябва да постигнеш споразумение с миналото и вземеш решение за бъдещето си, а трябва да продължиш напред. Когато разбираме правилно Живота, тогава изживяваме повече от неговите чудеса и значението от това което вършим. Трудностите и грешките ще ви направят по мъдър по решителен. Понякога трябва да отстъпиш крачка настрани, за да видиш и прецениш верните неща. Ако някой иска да е съпричастен и съратник с теб, той трябва да е до теб винаги и споделя идеалите ви. Същевременно приеми различието в хората около теб като нещо закономерно , дори полезно . Точно на това различие се крепи света. Не се заблуждавай ,че всички трябва да мислят и да бъдат като теб.
Надявам се, че разбрахте при посещението в Монтанския регион, какво Ви подсказаха просълзените очи на възрастните хора. Това бяха българи от героичен Северозападен край на България……
Бъди благословен със здраве и дълголетие! С лично и семейно щастие ! Нека любовта да царува в живота ти!Пожелаваме ви винаги да имате възможност при избор на всяка една ваша житейска стъпка
винаги да взимате правилното решение !
Това е от мен : ИЛИЯ МИЛАДИНОВ
А ТОВА Е ОТ оБЛ. СЪВЕТ НА БСП мОНТАНА
дР. СТАНИШЕВ ПРИЕМЕТЕ НАШИТЕ НАЙ-ИСКРЕНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ, РАДОСТ, ЩАСТИЕ И МНОГО УСПЕХИ В ОТГОВОРНАТА ВИ МИСИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ. НИЕ СМЕ ГОТОВИ ДА ВИ ПОДКРЕПИМ И МИСЛИМ ,ЧЕ ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ АКТИВЕН ИНИЦИАТОР ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ. УСПЕХ !

Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *