ЗАРАЖДА СЕ УРАГАН ОТ НЕДОВОЛСТВАНИЯ И ВЪЗМУЩЕНИЯ В МОНТАНСКОТО БСП

 

ЗАРАЖДА СЕ УРАГАН ОТ НЕДОВОЛСТВАНИЯ И ВЪЗМУЩЕНИЯ В МОНТАНСКОТО БСП

Една тълпа зле настроени и  лошо възпитани, твърде некомпетентни и нямащи нищо общо със социалистическия идеал и морал хора , страшно арогантни се набутаха или бяха спуснати от „Позитано“ 20 в Общинската Партийна Организация Монтана.
Алчни, а сигурно добре запознати ,как се правят успешно пари и без никакви морални задръжки добиха самочувствие на несменяеми, управляват и използват в своя изгода Монтанската Организация на БСП Монтана.
Някои хора буквално проституират със себе си, за да направят впечатление и да са вътре в играта и правят ,чрез влияние и власт, пари. И се получи партия от продесни политици, кичещи се с леви фрази, като и редица милионери и бизнесмени в ръководните органи на една соц. Партия. Е кой свестен социалист би се съгласил и приел в БСП да съществува управление от горе до долу в Организациите съвместно истински социалисти и богати капиталисти. какъв ще е този бъркоч от яростни безскрупулни използвачи, които трябва и да мислят и правят политики за социални придобивки на трудовото беднячество в България ?
Госпожа , другарко Нинова как ми се иска да кажа хубави слова за вас. Но кажете ми как да го направя като за близо две години Вие не можахте да изкажете четири думи – „Пълен цикъл за провеждане на конференция в Монтана“. Какво да си мисля за Вас ? Вие председател – лидер на какво сте – на Социалистическа Партия , или сте лидер на Бизнес капиталистическо формирование усвоило вече неолибералните ценности. Ако е така нека тежи върху съвестта Ви, заедно със заблудата и лъжите си с които разрушавате Една Партия за която са умирали с надежда да я има хиляди българи. И каква наглост : Ат. Костадинов обяви на заседание на Областно съвещание на БСП Монтана, че знае какво решение ще се вземе на Общо Партийна контролна Комисия. От къде знае ? А Вие Госпожа , другарко Нинова знаете ли ? Как стават тия неща ? Ако не знаете – питайте Кирил Добрев , той много добре го знае . А вие монтански бизнес лидерчета не си и помисляйте ,че може да продължавате да прикривате още и да си прокарвате бизнес интересите си в Областта. Знаем ги вече и в Берковица и в Якимова и Вълчедръм

Няма да ви оставим без да ви разобличаваме. И не си отписвайте вината и причините на Дилян Боянов да напусне БСП на други . Лично разговарях с него и той ми потвърди , че напуска Партията заради Атанас Костадинов и Камелия Трифонова. Това е самата истина. Трудно ще излъжете този път. Ще получавате на всяка издънка по „монтански шут“ по закръглените ви капиталистически задници бъдете сигурни . И не си криите луксозните возила, вече го знаят всички монтански социалисти.
Заражда се ураган от недоволства и възмущения в Монтана. Няма да е много късно , когато ще бъдете пометени и захвърлени в сметището на историята.

ИЛИЯ МИЛАДИНОВ

Вх №  11 / 08.10. 2018 г.

ДО

ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА

ОБЛАСТНИЯ СЪВЕТ НА БСП

Гр. МОНТАНА

 

УВАЖАЕМИ ДР. ПРЕДСЕДАТЕЛ,

УВАЖАЕМИ ЧЛЕНОВЕ НА ОблС НА БСП,

М О Л Б А

От Деян Боянов Георгиев-председател на

ОбС на БСП-община Якимово

Моля,  да бъда освободен от председател на ОбС на БСП община Якимово. От избирането ми за такъв през м.април 2016 г., въпреки многократните обещания от ръководни фактори в нашата партия не получавах поисканата организационна и финансова помощ за правилното функциониране на ОбС на БСП Якимово. Ние нямахме финансови средства за най-елементарното поддържане на клуб на БСП, в който членовете се събирахме и обсъждахме проблемите на общината, политиката и документите на БСП. От разговорите с редовите социалисти  разбирах недоволството от  това състояние на партията. Членовете не приемаха непрекъснатите скандали, обвинения, гонения и политика, водена от част от членовете на Националния съвет и местните общински и областни ръководители на БСП. Виждаше се, че както на национално ниво, така и на местно бяха отстранени уважавани и с опит публични личности на БСП, доказали се в годините, честно и принципно отстояване на идеите и идеологията на партията. В момента част от членовете на национално, областно и общинско ниво се ръководят само от личен интерес, обществените поръчки, финансово облагодетелстване и някой други порочни практики, за които хората знаят и не приемат.

За последните години работех честно и почтено, с голямо желание за издигане авторитета и политиката на БСП. Исках БСП да стане първа политическа сила, да  печели избори в името на хората в община Якимово.

Исках да подобрим живота на хората и поради тази причина реших да се кандидатирам за кмет на община Якимово. Голяма част от населението на общината застана зад моята кандидатура и бях убеден, че областните и национални ръководители ще ме подкрепят. На местните избори на първи тур спечелих с 45 гласа повече от кандидата на ГЕРБ. БСП бе първа политическа сила с 5 човека общински съветници. Какво беше моето голямо учудване, когато на втория тур на изборите бях предаден и продаден именно от някой от тях, в резултат на което загубих от кандидата на ГЕРБ. След изборите разбрах, че мнението на същите, че не съм достатъчно умен  и интелигентен и поради това съм загубил изборите. Разбира се, това е тяхно мнение и аз не се наемам да го оспорвам. Поради тези причини реших да поема по друг път, за  да осигурявам прехраната си за нормален начин на живот.

Уважаеми членове на областното ръководство, оставам с уважение към Българската социалистическа партия и към всички честни социалисти като се надявам, че ще уважите моята молба.

Нека тази молба да се счита и за напускане редовете на БСП.

 

С УВАЖЕНИЕ: / П/

/Д. Георгиев/

 

08.10.2018 г.

гр.Монтана

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *