НИЕ РАЗБИРАМЕ , ЧЕ ВСЕКИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАЩИТЕН ОТ НЕСПРАВЕДЛИВОСТ

НИЕ РАЗБИРАМЕ , ЧЕ ВСЕКИ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАЩИТЕН ОТ НЕСПРАВЕДЛИВОСТ

Българи, „Борци за справедливост „поздравявам ви с настъпването на 2020 година. Ние сме борци за справедливост и нека вярата в нас ,че следващата година

ще бъде по справедлива бъде реалност. Въпреки ,че реалността в страната ни е тревожна и непредсказуема ние сме уверени , че имаме сила и убеждение да се борим за с

праведливост в обществено политическия живот в Монтанско.

Ние разбираме, че и всеки живот, всеки отделен човешки
живот, е достатъчно основание за внимание, съпричастност и основание ние да го защитим от несправедливост, да възстановим човешкото му право, защото той е един от нас. А ние сме затова Борци за справедливост и трябва да пазим от несправедливост всеки един от нас!.
Справедливостт

а е по-ценна от истината, но тя е невъзможна без нея.

Това, което мислим и казваме сега, ще твори нашето бъдеще.
Неолиберализмът обаче уби идеологиите. Той уби дори левите идеологии, като убеди левите политически субекти да се откажат от марксизма и да заклеймят комунизма като тоталитарна идеология и практика. Затова и лявото се разми толкова и фактически престана да бъде онзи фактор, който беше в края на ХIХ и през целия ХХ век. Не бива да се забравя , че човечеството е еволюирало, благодарение на проблемите, с които се е сблъсквало и му се е налагало да търси нов начин на мислене, чрез който да ги преодолее и оцелее
В днешния политически свят няма автентична левица и това е огромна беда на капитала с непредвидими последици. И защото класовите борби излизат изпод политическия контрол на тези, които трябва да ги ръководят, и ще се превръщат в неуправляема стихия, способна да помете всичко пред себе си. Тази стихия няма да знае какво иска: тя просто недоволства и мрази. Ако стихията се остави изцяло на самата себе си и не срещне преградата и съпротивата на организирано силно 

Гражданско общество, а за нейното ограничаване се грижи единствено държавата чрез полицията и другите репресивни органи, последиците ще бъдат страшни. Тя ще мине през всичко. За да останат единствено капиталът и капиталистите, което с това ще се постигне целта на капитала.

Ние „Борци за справедливост“ изграждаме идеология , с която да успеем да забавим тези процеси и запазим българите и българщината.
Трудно ще се преодолее този сценарии , ако откажем да се изправим срещу реалния проблем. Наистина сме изправени пред сериозен проблем. Силите, създали нацизма и фашизма, напуснаха историческата арена и бяха заменени от други. Това е финансовият капитал, неизмеримо по-мощен от когато и да е.
И тази сила управлява или поне се опитва да контролира всички световни процеси в свой интерес. По същество тя се стреми да създаде нов световен ред. Опасността, произтичаща от тази сила, която се стреми да установи нов световен ред , разполага с арсенали от смъртоносни оръжия.
Затова нещото, което наблюдаваме, все пак може да бъде определено като „фашизиране“ на западното общество. А центърът, който инициира и контролира този процес, е финансовата система на Запада.
Крайно време е да знаем истината и ние българите да осъзнаем реалността в която живеем и да си поемем отговорността пред Родината и нас самите. Алтернатива има и тя е в клуб „Борци за справедливост“ Монтана .
Желая ви здраве ,лично и семейно щастие, много късмет и всяка ваша мечта да бъде сбъдната.

Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *