АЗ СЪМ ВРАГЪТ С ПАРТИЕН БИЛЕТ / 1 част /

АЗ СЪМ ВРАГЪТ С ПАРТИЕН БИЛЕТ
/ 1 част /
Врагът с партиен билет винаги е бил актуален и удобен за изявените лидери в партията , които са заболели от манията за партийна кариера и властови позиции , но притеснени от критики и разобличаване на некадърността им, липса на организационни способности и неумението им да работят в екип в организацията. Личният им провал е неизбежен , но амбицията за власти влияние е породила наглост , безочие, лъжи и манипулиране. Това са хора , които си втълпяват , че са богоизбрани личности, а всъщност са кухи лейки, които стават все по-объркани, неадекватни и твърде смешни и неразбираеми , обаче успели да настанят около себе си объркани, безидейни и безсмислени послушници. Никъде не става дума за социалистически идеал, класова борба, див капитализъм , трудов беден народ , колониално робство и демографски геноцид . Споменава се – „Нашата партия“ и да гласувате – „Аз съм първият“. Не е трудно да се усети личните мотиви и апетит към властта от колективите и естествено да реагират и не желаят такъв лидер , чийто лични интереси са само негов приоритет, а колектива трябва да е подчинен само на интересите му.
Едва ли има Монтански социалист да не се досети за кои иде дума . Камелия Трифонова е основния герой – представителен образ на десетки подобни лидерчета на БСП от цялата страна, включително и на „едрите“ лидери на „Позитано“ 20
Има обаче един социалист , които обърква и компрометира цялата патардия на „Нашата партия“ и е на прага да направи шоуто без мислено и без никаква полза за безидейни и безсмислени послушковци. Това е Илия Миладинов обявен за враг номер 1 на БСП Монтана. Т.с. това съм аз ! Потомствен комунист / социалист от 47 години. Никога партийно не наказван и многократно награждаван. Майстор на спорта по волейбол. Бивш служител на МВР и от там пенсиониран.
/следва /
Илия Миладинов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *